Sağol kardeşim
Ama ben bu meleğe çok özen gösterdim . Sana başka bi hatun halledeyim uyar mı?
Ama ben bu meleğe çok özen gösterdim . Sana başka bi hatun halledeyim uyar mı?
pekosemrem demiş ki:artık bir daha ki imzamıda seninki gibi yaparsın sexylik melek gibi biri ayrıca beyaz a da açık mavi iyi gitmiş bende eleştirmen mi olsam öle bişi varsa xD
windel demiş ki:SERE bana da bir imza yaparsn çok sevinirim..
renk falan karışmıyorum, senin zevkine kalmış ama açık renkleri kullanman bnm için daha makbule geçer.. (:
teşekkürler..
afiyet olsun kahven.Polgara demiş ki:
Sana imza geliyowindel demiş ki:afiyet olsun kahven.Polgara demiş ki:
last_knight demiş ki:avatar waitPolgara demiş ki:Yakışmış kardeşime Güle güle kullan kardeşim. Akşama bi avatar çakalım. Bu resimden mi olsun ayrı mı yapalım?last_knight demiş ki:Polgara cok saol bide avatar yapsan
http://img360.imageshack.us/img360/9761/windelcopyfg5.png
bana link verirmisin indirmem içinPolgara demiş ki:Photoshop 9 indir. Birçok ek fonksiyonu diğerlerinde kullanamıyorsun artık.
Polgara demiş ki:Burdan yaz ne yazacaksan Uyarıyı verdiren benimDeadLy_KaTaNa demiş ki:Ve snowflake ye de mesajım gönderildi...
Gerek kalmadı öğrendim.
Senin gezmeye gidip geldiğinde imzanı burda görmeyipte sinirlenme gibi bir hakkın yok. Sinirlenipte buraya büyük harflerle Hani yapıcaktın diye hesap sorma hakkın da yok.
Güzelce beklersin imzan yapılır. İmzanı SERE yaparsa yapar.
Pas.
Polgara demiş ki:İmzanı yaparsa SERE yapar. Ben yapmak istemiyorumDeadLy_KaTaNa demiş ki:E Polgara sabırla bekliyorum bunu sölemek istemezdim ama bence benimkine başlamalısın artık...
DeadLy_KaTaNa demiş ki:Çok yardımcı oldun Polgara saol yani...
SERE ARKADAŞIM BENİM İÇİN ÖZELLİKLERDE BELİRTTİĞİM GİBİ YAPARMISIN??
DeadLy_KaTaNa demiş ki:SERE CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞIM??!??!
anlamakta zorlandığın için bir kez de ben söylemek istiyorum Polgara sana imza yapmayacağını söylediDeadLy_KaTaNa demiş ki:Aman be Polgara bi yapamadın gitti şu imzayı...