Arkadaşlar bugün yapacağımı sanmıyorum. Ufaktan bi bunalımdayım mazur görün
Sayın OneEyedJack:Polgara demiş ki:Teşekkür ederim çünkü ne ben ne SnowFlake muhattap olmak istemiyoruz.OneEyedJack demiş ki:Biraz daha saçma saçma konuşursan 2. uyarını benden alacaksın.
Ama benim yapma sorumluluğum yok. Üstelik burası benim bölümüm değilDeadLy_KaTaNa demiş ki:Sayın OneEyedJack:Polgara demiş ki:Teşekkür ederim çünkü ne ben ne SnowFlake muhattap olmak istemiyoruz.OneEyedJack demiş ki:Biraz daha saçma saçma konuşursan 2. uyarını benden alacaksın.
Genellikle üyeler hep sorun yaratırlar, modlar zaten sütten çıkmış ak kaşıklardır dimi? Sorunları biraz kendinizde aramayı öğrenmelisiniz... (hepiniz)
Sayın Polgara:
Sizin muhattabınıza ihtiyacım yok, cevap vereceğinize lütfen imzalarla uğraşınız...
Bakınız, sırada imza bekleyen bir sürü üye var...
Bu gösterdiğim yerde gerçekten haklısın ama böyle bir konuşma yapmana gerek yoktu. Tamam ben sana bu hafta bir imza ayarlarım ama okulum olduğu için ne zmn bilemem. ok?DeadLy_KaTaNa demiş ki:Sayın OneEyedJack:Polgara demiş ki:Teşekkür ederim çünkü ne ben ne SnowFlake muhattap olmak istemiyoruz.OneEyedJack demiş ki:Biraz daha saçma saçma konuşursan 2. uyarını benden alacaksın.
Genellikle üyeler hep sorun yaratırlar, modlar zaten sütten çıkmış ak kaşıklardır dimi? Sorunları biraz kendinizde aramayı öğrenmelisiniz... (hepiniz)
Sayın Polgara:
Sizin muhattabınıza ihtiyacım yok, cevap vereceğinize lütfen imzalarla uğraşınız...
Çerçeveden kastın düz çizgi dimi?Midbroke demiş ki:http://img91.imageshack.us/img91/4197/avataref6.png - Buna çerçeve yapar mısınız ? siyah çizgilerle.
Demek bu kısımda haklı? Kim bana o imzaları yapma görevini verdi? Bu bölümün mod'u değilim ben yardımcı olmak amacıyla geldim. İşte bu yüzden hiç bir zorunluluğum ya da görevim bulunmamakta.|Silent| demiş ki:Bu gösterdiğim yerde gerçekten haklısın ama böyle bir konuşma yapmana gerek yoktu. Tamam ben sana bu hafta bir imza ayarlarım ama okulum olduğu için ne zmn bilemem. ok?
ben sana illa yapıcaksın falan demedim. Sadece Mod.'ların genelde sorunları yetkisiz kullanıcılarda aradığı düşüncesine katıldığımı sööyledim. Yanlış anlama..Polgara demiş ki:Demek bu kısımda haklı? Kim bana o imzaları yapma görevini verdi? Bu bölümün mod'u değilim ben yardımcı olmak amacıyla geldim. İşte bu yüzden hiç bir zorunluluğum ya da görevim bulunmamakta.|Silent| demiş ki:Bu gösterdiğim yerde gerçekten haklısın ama böyle bir konuşma yapmana gerek yoktu. Tamam ben sana bu hafta bir imza ayarlarım ama okulum olduğu için ne zmn bilemem. ok?
Hacım ayarlayamadım daha k.bakma. Yaptığımda mesajı çakarımxxxbit54 demiş ki:tamamen zevkine bırakıyorum siyah tercihimdir ama sen yap işte
not lütfen karı kız olmasın
Sana haksızsın diyende yok adam sana mecbur imza yapacak değil, bu sitemini dile güzelce getirsen bu sorunlar ortaya çıkmazdı, çok asabisin.DeadLy_KaTaNa demiş ki:Sayın OneEyedJack:Polgara demiş ki:Teşekkür ederim çünkü ne ben ne SnowFlake muhattap olmak istemiyoruz.OneEyedJack demiş ki:Biraz daha saçma saçma konuşursan 2. uyarını benden alacaksın.
Sayın Polgara:
ne oldu kullanmamışsın? beğenmedin mi? istersen rengi değiştiriim stroke un?Midbroke demiş ki:Teşekkürler bi bakayım nasıl olacak.
Olaydan geride kaldım. Bir sorun mu vardı acaba?OneEyedJack demiş ki:Sana haksızsın diyende yok adam sana mecbur imza yapacak değil, bu sitemini dile güzelce getirsen bu sorunlar ortaya çıkmazdı, çok asabisin.DeadLy_KaTaNa demiş ki:Sayın OneEyedJack:Polgara demiş ki:Teşekkür ederim çünkü ne ben ne SnowFlake muhattap olmak istemiyoruz.
Sayın Polgara: