Bu sitede büyük harf kullanarak içerik veya başlık yazamassın.. Lütfen mesajını editle..DeadLy_KaTaNa demiş ki:SERE DE YAPMIYOR Kİ SNOWFLAKE!!!
Bu sitede büyük harf kullanarak içerik veya başlık yazamassın.. Lütfen mesajını editle..DeadLy_KaTaNa demiş ki:SERE DE YAPMIYOR Kİ SNOWFLAKE!!!
DeadLy_KaTaNa demiş ki:SERE DE YAPMIYOR Kİ SNOWFLAKE!!!
kaçıncıda anlayacaksın?SnowFlake demiş ki:uyardığım halde aynı tavırlarına devam ediyorsun
İş başına düştü. Kimse yapmıyor yap bakalım kendin. ne demeye çalışıyorsun ki sen? Açık konuş..DeadLy_KaTaNa demiş ki:İş başa düşerse ben de kendi imzamı yaparım sayın IsilentI bunu da bilesiniz...
Teşekkür ederim çünkü ne ben ne SnowFlake muhattap olmak istemiyoruz.OneEyedJack demiş ki:Biraz daha saçma saçma konuşursan 2. uyarını benden alacaksın.
HalledelimCheck demiş ki:Yeniyim ve sizden hoş bir imza istiyorum Siyah kırmızı hakimiyeti olursa sevinirim.
http://img514.imageshack.us/img514/7176/checkcopygw9.png
Bi teşekkürü hakedecek bir iş çıkardım diye düşünüyordum...Check demiş ki:Yeniyim ve sizden hoş bir imza istiyorum Siyah kırmızı hakimiyeti olursa sevinirim.
bi tane de sere'den istiyorum. :)windel demiş ki:windel demiş ki:SERE bana da bir imza yaparsn çok sevinirim..
renk falan karışmıyorum, senin zevkine kalmış ama açık renkleri kullanman bnm için daha makbule geçer.. (:
teşekkürler..