Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
DeadLy_KaTaNa demiş ki:
SERE DE YAPMIYOR Kİ SNOWFLAKE!!!
SnowFlake demiş ki:
uyardığım halde aynı tavırlarına devam ediyorsun :coffee:
kaçıncıda anlayacaksın?
büyük harf kullanmak yasak, SERE burda olsa olumlu-olumsuz bir cevap verirdi bu tavırlara devam edersen hiç kimse imza yapmayacak haberin olsun...

İmza yapılmamakla kalmayacak, buradaki arkadaşların isteği üzerine banlanacaksın en sonunda. Peki o zaman mutlu olacak mısın? Eğer derdin buysa söyle banlasınlar..

''anlamakta zorlandığın için bir kez de ben söylemek istiyorum Polgara sana imza yapmayacağını söyledi
+ uyardığım halde aynı tavırlarına devam ediyorsun''

Ya yine çok çok özür dilerim ama ''anlamakta zorlandığın için'' diyerek sanki bana ''kıt'' muamelesi yaptığınızı düşünüyorum efenim...
Dolayısıyla tek tartışmak isteyen ben değilmişim... + daha fazla gereksiz tartışma ve daha fazla üstü kapalı post kasma istemiyorum....

G'dayz....

- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img514.imageshack.us/img514/7176/checkcopygw9.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bir avatar ve imza yapabilir misiniz demiştim ama kimse dikkate almadı sanırım tekrar belirtmek istiyorum üstünde qiNDeR felan yazan bir imza ve avatar yapabilirseniz..

aynen bre nemrutun kızı avatar+imza istemiştim 1 sene once musaitseniz şuraya vahşi bi avatar+imza ismimde yazsın atıırıver :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Yukarı Alt