Adagio4StringS demiş ki:
Rica etsem birisi de bana bi avatar yapabilir mi ?Canlı Renklerle
AdagiO
4
StringS
Şeklinde yazılabilirse arka fon da siyah veya imkan varsa siyah gri vs değişik tonlarda olursa sevinirim

Not :Rica etsem 4 imkan varsa ortada olsun.

Bende istiyorum :roll:

darkonder

Öğretiyorum
ShiftDel demiş ki:
darkonder demiş ki:
darkonder demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Şu resmi imza boyutuna getire bilirmisiniz.Lütfen deli olucam yoksa :S ilk defa imza yaptık biraz güzel olmadıma bide bana bu konuda yardım edebilcekler mailto:[email protected] eklesin lütfen
Biri yapsın yaww artıkın şunu :(
- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img15.imageshack.us/img15/9859/61826241.png
Sağol yha deli olcaktım ama bende adopeyi yukledım biraz ögreneyim yardımcı geliyo :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ShiftDel demiş ki:
Pride demiş ki:
Zahmet olmaz ise bende bir imza istiyorum.İmza orjinal olsun yani şuanki imzam gibi değil.Manken Leah Dizon olsun.İmza mavi ve tonları agırlıklı olsun ve nickim yazsın.Şimdiden teşekkürler... :beer: :muck:
buyur hacım :curtain:

- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img21.imageshack.us/img21/5213/34207245.png
Bi tane leah dizon koyabilir misin acaba :mrgreen: Birde grafik biraz büyük olursa sevinirim :starving:

İstersen ben resim koyam sen dizonu imzaya yapıştır olur mu ??

Pride demiş ki:
ShiftDel demiş ki:
Pride demiş ki:
Zahmet olmaz ise bende bir imza istiyorum.İmza orjinal olsun yani şuanki imzam gibi değil.Manken Leah Dizon olsun.İmza mavi ve tonları agırlıklı olsun ve nickim yazsın.Şimdiden teşekkürler... :beer: :muck:
buyur hacım :curtain:

- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img21.imageshack.us/img21/5213/34207245.png
Bi tane leah dizon koyabilir misin acaba :mrgreen: Birde grafik biraz büyük olursa sevinirim :starving:

İstersen ben resim koyam sen dizonu imzaya yapıştır olur mu ??

Tmm hade ver ver :D resmide yapıyım hemen :P beklıyorumm... :coffee:

Poker Face

Bilgiliyim
bana yapabilirmisin
dely bişi olsun Dely1Shey olsun üzerşndekş yazı şimdiden ty

- Resim Silinmiş.

Sadece Leah ı imzaya koy , topları felan koyma olur mu ? :beer:

ANTALYA BİLGİSAYAR MARKET >> www.antalyamarket.com
xXx_Kroniq demiş ki:
xXx_Kroniq demiş ki:
İmza Ve Avatar İstiyorum Nasıl olduğu Fark Etmez Anime Karakterleri OLSUN Sade Siyah olsun İmza Boyutuda Küçük olursa iyi olur şimdiden teşekkürler...

İmzamda kesinlikle Çerceve olsun!!!
http://www.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/D-GrayMan/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_D-GrayMan_Wing-Zero(1.33)__THISRES__82634.jpg

Bu Animeyi Kullanırsanız Güzel olur İmzamda!

Haftalardır İmza İstiyorum Yapılmıyor Ama ben başkası isteyince anında yapılıyor?

Hacı bana da bi kara melek yapabilir misiniz mümkünke 3 kara melek yan yana olsun kız ellerindede elma olsun arka plan yağmurlu bişi olursa sevinirim lütfen sol alt köşedede şekilli bir FruitFly yazabilir mi?Bu olabilir mi acaba?1 kara melek olsada olur ama kız. Mümkünse :P
ama arka plan karamsar bişiler FruitFlyda mor fln olsun ama şekil bişi LÜTFEN !!
:popcorn:

xXx_Kroniq demiş ki:
xXx_Kroniq demiş ki:
xXx_Kroniq demiş ki:
İmza Ve Avatar İstiyorum Nasıl olduğu Fark Etmez Anime Karakterleri OLSUN Sade Siyah olsun İmza Boyutuda Küçük olursa iyi olur şimdiden teşekkürler...

İmzamda kesinlikle Çerceve olsun!!!
http://www.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/D-GrayMan/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_D-GrayMan_Wing-Zero(1.33)__THISRES__82634.jpg

Bu Animeyi Kullanırsanız Güzel olur İmzamda!

Haftalardır İmza İstiyorum Yapılmıyor Ama ben başkası isteyince anında yapılıyor?
hacım Linkteki resim gozukmuyor.duzgun bir resim yollaki senınkınıde anında yapalım :|

Hacı bana da bi kara melek yapabilir misiniz mümkünke 3 kara melek yan yana olsun kız ellerindede elma olsun arka plan yağmurlu bişi olursa sevinirim lütfen sol alt köşedede şekilli bir FruitFly yazabilir mi?Bu olabilir mi acaba?1 kara melek olsada olur ama kız. Mümkünse
ama arka plan karamsar bişiler FruitFlyda mor fln olsun ama şekil bişi LÜTFEN !!
( Hadiyin Beyler )

Hacı bana da bi kara melek yapabilir misiniz mümkünke 3 kara melek yan yana olsun kız ellerindede elma olsun arka plan yağmurlu bişi olursa sevinirim lütfen sol alt köşedede şekilli bir FruitFly yazabilir mi?Bu olabilir mi acaba?1 kara melek olsada olur ama kız. Mümkünse
( Hadiyin Beyler )

Yukarı Alt