Bende istiyorum banada

Güzel bir avatar ve imza olursa sevinirim Resmi sen seç cok cıvıtık olmasın arka plan siyah olsun Senden guzel calısmalar beklıyorum Ustune Jadakiss yazılı olsun WaRLeaDeRS DEGİL .!!!

ben bir imza istiyorum arka planda linkin park ın vokalisti (chester bennighton) olsun ve smoke yazsın (grafiti imzası şeklinde) şimdiden teşekkürler

Hayatın tuzağına düştük, sevginin uzağına...
Dark Knight demiş ki:
8O okuyamadım isteğini kara melek felan hacım sen de çok istiyosun :p bu kulladığın iyi gibi sanki :)
Merhabalar dark knight,
Bir ricam vardı. Bir imza işimiz vardı ama sanırım unuttun. :P Bir hatırlatmak istedim. Zahmet olmayacaksa eğer ben içinde yağmurlu havada birbirine sarılmış iki sevgili resmi ve AnatoliaFire yazılı bir imza ve ona uygun bir avatar rica ediyorum. :muck:

Mojito

AnatoliaFire demiş ki:
Dark Knight demiş ki:
8O okuyamadım isteğini kara melek felan hacım sen de çok istiyosun :p bu kulladığın iyi gibi sanki :)
Merhabalar dark knight,
Bir ricam vardı. Bir imza işimiz vardı ama sanırım unuttun. :P Bir hatırlatmak istedim. Zahmet olmayacaksa eğer ben içinde yağmurlu havada birbirine sarılmış iki sevgili resmi ve AnatoliaFire yazılı bir imza ve ona uygun bir avatar rica ediyorum. :muck:
Hacım Seni unuturmuyum fakat bu aralar sınavlar ve dersler ağırlaştı ondan ilk sırada sen varsın seni unutmam :wink1:

fatih098 demiş ki:
ben bir imza istiyorum arka planda linkin park ın vokalisti (chester bennighton) olsun ve smoke yazsın (grafiti imzası şeklinde) şimdiden teşekkürler
abi unutmayın lütfen :oops: :oops:

Ben istiyorum bitane imzada Bowman bir çar olucak ve FiquenCy yazıcak yanında hareketli olabilir..

Yada Sagopa kajmerle alakalı olabilir mor gri renkler olursa çok sevinirim...

Teşekkürler ...

Kolay gelsin

düz olarak güzel bi şekilde BerkinG yazarsanız sewinirim yapamıorum aslında yaparımda adobe felan 0.5 gb kota gider simdilik :)

güzel bir imza rica ediyorum sizden
renkler kırmızı mavi kullanılsın üstünde nick im yazsın arka plandada sro ile ilgili resimler ola bilir yada powerlevel ile ilgili bişeyler ekliyebilirseniz minnettar kalırım :D

Yukarı Alt