Siyah , sarı , kirmizi ağirlikli Aysu Yazan fantastik bi imza yapabilirmisiniz ?

Buyur İnşallah beğenirsin.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
- Resim Silinmiş.

bu resmi kullanarak bi imza yaparsanız sevinirim üzerinde nickfury yazsın :)

Ben Bir İmza İstiyorum..
İmzada Adriana Lima Olsun Adriana Lima'nın Resminin Herhangi Bir Tarafına ImmorTaLGoD Yazarsınız..
Şimdiden Teşekkürler..

- Resim Silinmiş.

Bu resimlerden hangisi size kolay geliyor ise bana yapabilir misiniz. Pride yazsın orjinal bi imza olsun

Teşekkürler...

Pride demiş ki:

- Resim Silinmiş.

Bu resimlerden hangisi size kolay geliyor ise bana yapabilir misiniz. Pride yazsın orjinal bi imza olsun

Teşekkürler...
oha

Vincent Valentine 3d resmi olsun istiyorum avatarımdaki gibi orginal görüntüde siyah ve füme tonlar hakim olsun Broxni yazsın istiyorum çok teşekkür ediyorum şimdiden Fontu siz belirlerseniz sevinirim misal sizin imzanızdaki font harika

imza ve avatar
Ben imzamda Grizee yazsın istiyorum Daha Cok Graffiti Rap Öğeleri olsun avatarıda rapla özdeş
2 tane yapabilirsen birinde de Sasuke Naruto fln gibi anime karakterleri olsun bişey olsun istiyorum eksik yazdıklarımı senın zevkine ve yeteneğine güvenerek sana bırakıyorum şimdiden teşekkürler
Selametle.....

uzun bir aradan sonra oyuna geri döndüm , doğal olarak bizim imza boyutları biraz fazla büyük oldu . arkadaşlar bana yeni bir imza tasarımı konusunda yardımcı olursanız sevinirim . ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler .

Yukarı Alt