arkadaslar bana söyle gösterişli arka planda mor mavi renklerin ağırlıklı olduğu afilli bir imza ve avatar yapabilirseniz çok sevinirim gerisi sizin isteğinize göre olsun hiç farketmez ilginiz için şimdiden tesekkürler...

avatarıma uygun bi resim imza resimi istiyorum resimde DüLGER yazıcak, o olmassa şuanki imzam gibi sadace DüLGeR yazısı olması yeterli font stilide { Smudger LET } olsun lütfen D.mod Nesquiq inkisi gibi... şimdiden teşekkürler.

MoonLife demiş ki:
arkadaslar bana söyle gösterişli arka planda mor mavi renklerin ağırlıklı olduğu afilli bir imza ve avatar yapabilirseniz çok sevinirim gerisi sizin isteğinize göre olsun hiç farketmez ilginiz için şimdiden tesekkürler...

bana da yapar mısınız üstün de foreveralone yazsın yalnız bi adam resmi fln olsun rengi de siz belirlerseniz sevinirim

MuttalipDULGER demiş ki:
avatarıma uygun bi resim imza resimi istiyorum resimde DüLGER yazıcak, o olmassa şuanki imzam gibi sadace DüLGeR yazısı olması yeterli font stilide { Smudger LET } olsun lütfen D.mod Nesquiq inkisi gibi... şimdiden teşekkürler.
Gerek kalmadı :beer:

Selamlar Hocam Bi istek de benden olacak ilgilenirsen sevinirim

Turkuaz ve Siyah Renginin Uyumunu Gösterebilecek Bi Fon Olsun Bir de Üstüne güzel bir hatun sağ tarafında olsun hatun resmi solda ise DreaMTurK Yazılabilirmi İmza Şekli ise direk dikdörtgen olmasa cok güzel olur.

Umarım Anlatabilmişimdir Anlatamadıysam da Kendine Bırakıyorum :)

Yukarı Alt