Bende imza ve avatar istiyorum.Her ikisinde de mavi ve kirmizi ağirlıklı,Avril olursa sevirim şimdiden teşşekkürler.

İmza ve Avatari Ö.M ile yollarsan sevinirim.

Hacım bana da canlı renklerle göz doyurucu bir imza - avatar yapabilir misin . Bir çıtır kızla da süslersen sevinirim.
( Böyle açık yeşil - açık mavi renkler olursa daha iyi olur yani açık renkler :D şimdiden teşekkürler )
Kolay Gelsin :!:
PS:SuperNatural daki renkler gibi o kadar çok beyendim ki hasta oldum yani kızda onun ki gibi olursa süper olur böyle beyaza yakın sarı saçlı ama kısa saç :mrgreen:

Güzel bi hatun resimli imza avatar istiorum +18de olabilir hatun fark etmez ama Jeanna yazsın imzada renkleri sizin zenkinize bırakıorm size güveniyorum 8)

Bende Leah Dizondan güzel bir imza ve avatar istiyorum.Renk mavi ağırlıklı olsun

Yapana şimdiden teşekkürler.

wowo 8000+ mesaj atılmış abartılmış kimse ps bilmiyormu ya indirin kendi kendinize orenin en kıymetli çalışma emek verip yaptığınız çalışmadır siz istedikçe iş buyuyor gecikiyor kendi başına orendi herkez araştırdı ps sınıfı var EXL da girin orda her şey var tek tek bakıp sonra anlarsınız.

banada bir imza yaparsanız memnun olurum leah dizon olsun siyah kırmızı agırlıklı olsun bide badlife48770 yazdımı süper olur hele bide aynı şekilde bi avatarda güzel olur...

Selam ben nick değiştirdim ve avatar ve imzamdan sıkıldım güzel bi imza ve avatar istiyorum. Nasıl birşey olacağına karar vermedim içinde karı kız olmasın yeter:)

Mert Abi bana Emma Watson lı Renkleri açık mavi ve mavi tonları olabilir veya istediğin bir renk ne yapışırsa.Böyle bir imza yaparsan sevinirim.

E0N

rank8
- Resim Silinmiş.
bu resim'e Siyah renkle dağınık bir biçim sis gibi mesela E0N yazarmısınız.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Jessica A. demiş ki:
Hacım bana da canlı renklerle göz doyurucu bir imza - avatar yapabilir misin . Bir çıtır kızla da süslersen sevinirim.
( Böyle açık yeşil - açık mavi renkler olursa daha iyi olur yani açık renkler :D şimdiden teşekkürler )
Kolay Gelsin :!:
PS:SuperNatural daki renkler gibi o kadar çok beyendim ki hasta oldum yani kızda onun ki gibi olursa süper olur böyle beyaza yakın sarı saçlı ama kısa saç :mrgreen:
:curtain: :starving:

Yukarı Alt