ImmorTaLGoD demiş ki:ImmorTaLGoD demiş ki:Hacım yeni Kişisel Plw bölümüm şerefine bana güzel hatunlu bir Avatar/İmza çakar mısın
ImmorTaLGoD demiş ki:ImmorTaLGoD demiş ki:Hacım yeni Kişisel Plw bölümüm şerefine bana güzel hatunlu bir Avatar/İmza çakar mısın
Nick değiştirme mevsiminden beri aynı imzayı kullanıyordum.Kaldırdım imzayı ve 2-3 gündür avatarsız imzasız duruyorum.Lütfen imza yapabilir misiniz bana.Juarez demiş ki:Bende Leah Dizondan güzel bir imza ve avatar istiyorum.Renk mavi ağırlıklı olsun
Yapana şimdiden teşekkürler.
ImmorTaLGoD demiş ki:ImmorTaLGoD demiş ki:ImmorTaLGoD demiş ki:Hacım yeni Kişisel Plw bölümüm şerefine bana güzel hatunlu bir Avatar/İmza çakar mısın
Bence de katılıyorum sana KB24. Bir de herkese yapılmasın imza belirli bir seviyeye gelmiş tanınan kişilere yapılmalı arkadaş çok zorlanır bunları yapmakta.KB24 demiş ki:Alone tek başına burayı alt edemessin hacım FeNaCoRe 'de yok ortalıkta ortak topicti halbuki bu :/
Hacım baya uzun zaman oldu.ImmorTaLGoD demiş ki:ImmorTaLGoD demiş ki:ImmorTaLGoD demiş ki:Hacım yeni Kişisel Plw bölümüm şerefine bana güzel hatunlu bir Avatar/İmza çakar mısın
Alone Nerelerdesin Kurtar Bizi Bu Görünmezlikten.NuKeR_CiX demiş ki:Resimde yazıcak şey:RealPeaR
Renkler:Koyu Renklerde Gölgeli Yeşil - Mavide Olabilir.
Resim:Silkroadla İlgili 9dg Yada 10 dg Bi Wizard Olabilir.
Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
Jessica A. demiş ki:Jessica A. demiş ki:Hacım bana da canlı renklerle göz doyurucu bir imza - avatar yapabilir misin . Bir çıtır kızla da süslersen sevinirim.
( Böyle açık yeşil - açık mavi renkler olursa daha iyi olur yani açık renkler şimdiden teşekkürler )
Kolay Gelsin
PS:SuperNatural daki renkler gibi o kadar çok beyendim ki hasta oldum yani kızda onun ki gibi olursa süper olur böyle beyaza yakın sarı saçlı ama kısa saç
Tekine cevap versem ö.m kutum 5 dk sonra fulleniyor.Milano demiş ki:Ne kadar istekte bulunsanız, yapılacağını zannetmiyorum.Neden?
Çünkü yüzleri aştı istekleriniz, 1 kişi cevap veremez bunlara.
O yüzden derim ki birdahaki mevsimi bekleyin. Yeni PS Userlarımızla, isteklerinizin karşılanacağını umuyorum.
yokmu yapıcakCraY7 demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Şu iki fotoğrafı karıştırıp Bide güzelce SleepWalker yazabilirmsiiniz?