bn bi imza istiyorum fakat öncelikle FenaCore yapsın :lol: imzada HeLLBoy un boynuzlu fotosu olsun (portre omuzdan yukarısı) sonra imzada siyah arka planın üstünde ateş kıvılcım falan bol olsun ya tipik bi fenacore imzası o işini bilir ... :lol:

Selamlar iyi günler dilerim.
İmza + Avatar isteğim olucak Avatar olarak güzel bir türk bayrağı ve üstünde "Ne Mutlu Türküm" yazılı bir yazı bulunucak.!
Ve imzamda ise bir "Sancak" ve altında solidlight yazılı bir yazı bulunucak.Eğer isteğim gerçekleşirse ne mutlu bana. :rolleyes1:

Hayırlı Aksamlar.
Banada Sıram Geldiğinde Sexy Bir Hatuna Alt Kısmına Şekilli bir yazı ile PunchLine Yazarsanız Sevinirim Avatar Ve İmza Olarak Kullanmak İstiyorum Sımdiden Kolay Gelsin.

Öncelikle Merhaba 8)
Daha Önceki Konunu Okuduğumda Galiba Adaşız :P :wink1:
Bende Sizden Bir Ricada Bulunacağım :!:

Fotoğrafta:Lily Allen
Yazı: GaRmOnSu
Renk: Daha Çok Siyah Tercihimdir.

Şimdiden çok teşekkür ederim. :muck: :beer:

Slmlar bn imza ve avatar yaptırmak istiyorum imzada-avatarda daha çok yeşil veya mavi tonların olmasını istiyorum arka planda gzl bir hatun ve imzanın içersinde Ertuğrul yazmasını istiyorum şimdiden çok tşkler :D

Rocky Balboa

Bilgiliyim
Bana da bir imza yaparmısınız arkada 2 boksor boks yaparken uzun olucak uzunlamasına yani Rocky Balboa yazarsa sevinirim
Şimdiden Teşekkürler

YAPMIYICAKSANIZ BİLGİLENDİRİN!

bundan önceki 6 sayfaya baktımda sırf istek :think: gerisine bakmadım ay başı gelsin yükleyim bakalım photshop ellerim pas tuttu biraz ama güzel bişiler cıkar :popcorn:

BaSoryong

Buralıyım
BaSoryong yazarsan bir ımza avatar sıyah renk ağırlıklı kız yada bmw bir şey.. yada onlarla uyumlu bır renk ole bılır

Banada Yapın Vaktiniz olursa seksi bir bayan ile CrazyTURK yazsın Yesil olsun Bide assada Extraloob Filan yazsın anime olmasın düz olsun Şimdiden Tesekkürler

Boş bir vaktin de bana da bir çalışma yaparsan sevinirim.

Siyah ağırlıklı olsun sade bir açık saçık olmayan bir hatun da olursa tam olur :)
imza ve avatar.

kolay gelsin.

benim avatara güzel bi gif imzaya eostaki _Xuremon_ adlı charın sig maker ı ve call of duty 4 le ilgili bişi koyarsan sevinirim

bide call of duty 4 resimine (FoF//DooDLeZzZz CoD Pro) yazarsan süper olur teşekkürler

Jessica A. demiş ki:
Jessica A. demiş ki:
Jessica A. demiş ki:
Hacım bana da canlı renklerle göz doyurucu bir imza - avatar yapabilir misin . Bir çıtır kızla da süslersen sevinirim.
( Böyle açık yeşil - açık mavi renkler olursa daha iyi olur yani açık renkler :D şimdiden teşekkürler )
Kolay Gelsin :!:
PS:SuperNatural daki renkler gibi o kadar çok beyendim ki hasta oldum yani kızda onun ki gibi olursa süper olur böyle beyaza yakın sarı saçlı ama kısa saç :mrgreen:
:curtain: :starving:

Arkadaşlar bir kişi sizlerin ihtiyacına cevap veremez yeni ps userlarımız alındıgında bu topic ile ilgilenilecegini umuyorum, eger imza aciliyetiniz buyukse kişisel topiclere yonelin.

Yukarı Alt