konu tekrar 10'da kim bakıcak ??NortheasteR demiş ki:Konu tekrar on.
Devam..
yetişmek çok zor oluyor, ps dışında başka işlerimiz de var elbet. işten gelip yapmaya kalksam ohoooARKO demiş ki:Bu konu asla kilitlenmeyecek aksini isteyen varsa pm ile bana ulaşsın.
ps userların görevi kendi açtıkları konularla değil avatar-imza istek bölümünden imza yapıp dağıtmak birdaha bu konunun kilitlendiğini görürsem birdaha burada kişiye özel avatar-imza konusu açılamaz.
Fashion demiş ki:yetişmek çok zor oluyor, ps dışında başka işlerimiz de var elbet. işten gelip yapmaya kalksam ohoooARKO demiş ki:Bu konu asla kilitlenmeyecek aksini isteyen varsa pm ile bana ulaşsın.
ps userların görevi kendi açtıkları konularla değil avatar-imza istek bölümünden imza yapıp dağıtmak birdaha bu konunun kilitlendiğini görürsem birdaha burada kişiye özel avatar-imza konusu açılamaz.
sağolasın içimi rahatlattınARKO demiş ki:Fashion demiş ki:yetişmek çok zor oluyor, ps dışında başka işlerimiz de var elbet. işten gelip yapmaya kalksam ohoooARKO demiş ki:Bu konu asla kilitlenmeyecek aksini isteyen varsa pm ile bana ulaşsın.
istediğini yap istemediğini salla ihihihi yapmak zorunda değilsin zaten ama burayada ilgi gösterirsen sevinirim bölüm sizin rahat rahat takılın^^