Milano demiş ki:
Arkadaşlar bir kişi sizlerin ihtiyacına cevap veremez yeni ps userlarımız alındıgında bu topic ile ilgilenilecegini umuyorum, eger imza aciliyetiniz buyukse kişisel topiclere yonelin.
kesinlikle katılıyorum

NiGHTMaRe

Aileden
bende bir tane rica ediyorum
siyah tonlar kullanılsın
hatun olsun yeter[göze batan birşeyolsun]
yapanlara işmdiden teşekkürler
isteyen avatarınıda yapabilir

[nick unutulmaz inş.]:lol:

caprice nin önünde en az 150 istek var bunları tek başına halledemez diğer kişilerden de isteyin

kendi önerim sizlere;

photoshop öğrenin çünkü başkasının yaptığı imza hoşunuza gitmez şurda niye çizgi var bu fazla gölgeli çok siyah olmuş başka render kullan dersiniz

ama kendiniz yaptığınızda freestyle çalışırsınız ve daha memnun kalırsınız.

Benim içinde Kahverengi ve Siyah fonlu Gaara Of Sand yazan [Gaara anime karakteride olursa] bi imza yaparsan sevinirim :D [Avatardada sadece Gaaranın resmi olsun]

RiodeJaneiro

Öğretiyorum
Rica etsem banada bir imza yaparmısınız.İmzamda görsel olarak güzel bir kadın ve üzerinde RiodeJaneiro yazmasını istiyorum ve renk olarakta biraz parlak açık renklerden oluşmasını istiyorum.Kadın seçiminde paris tercihimdir.Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar burdan istenen imza isteklerine şuanlık bakamıyoruz, en az 250-300 kişi istiyor. Bunun için yeni bir sistem getireceğiz. Siz de rahatlayacaksınız biz de. Lütfen imza istemeyin.

Fashion demiş ki:
Arkadaşlar burdan istenen imza isteklerine şuanlık bakamıyoruz, en az 250-300 kişi istiyor. Bunun için yeni bir sistem getireceğiz. Siz de rahatlayacaksınız biz de. Lütfen imza istemeyin.
Bilgilendirme için saolun....

Zaten ben bu topicten devam etmeyin diye bildirmiştim :)

Herneyse şuanlık konu kilitlidir.

Banada bir avatar ve imza yaparmısın güzel kızlı bişi arka font rengi turkuaz ve siyah kırmızı karışımı bişi olursa güzel olur.Şimdiden teşekkürler.

Yukarı Alt