Selamlar PS Uzmanları arkadaşlarım :) sizlerden ricam var :)
bu linkteki gitarın tasarımını görüyorsunuz.Gitarın üstündeki resme benzeyen bir resim kullanarak Bana öyle bir imza yapabilir misiniz ? yaparsanız ne mutlu :) imzada " SanaTarium " yazarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar Gitar istemiyorum sadece gitarın üstündeki resme benzeyen bir resim olabilir.Çok telekkür ederim :)

JideObiWanKenobi demiş ki:
Selamlar PS Uzmanları arkadaşlarım :) sizlerden ricam var :)
bu linkteki gitarın tasarımını görüyorsunuz.Gitarın üstündeki resme benzeyen bir resim kullanarak Bana öyle bir imza yapabilir misiniz ? yaparsanız ne mutlu :) imzada " SanaTarium " yazarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar Gitar istemiyorum sadece gitarın üstündeki resme benzeyen bir resim olabilir.Çok telekkür ederim :)
Linki yazmamışım :) üzgünüm.

http://www.sveeart.co.uk/forumstuff/MummyOriginal.jpg
buyrun

bende istiyorum hocam sadece Envy_16 yazılsın respect in imzasındakinin aynısı olsun am ayıp olur burada kullanmam ondan ban da yapabilirmisiniz pls...:S

Dark Knight demiş ki:
Geldim geldim o resim nedir öle sana bi mumyaile ilgili yapalım istersen...
İşte dediğim gibi verdiğim linkteki resime benzerse iyi olur aynısı olsun demiyorum :).Ona benzer mumya filan olursa iyi olur .Ve mumkunse mumyalar öyle tuvalet selpağına sarılmıs mumya olmasın :D.Çok şey isitoyum biliyorum ama kusura bakmayın :).

hocam yazmıştım ya bi kaç mesaj önce ben o yazı stilini buldum respect le konuşdum ama iki sene önce yaptığını söyledi ve font u bulamam çokdan kayboldu dedi ama ben araştırırken buldum aynı font u bana uygun bişey yapabilirmisin sadece yazı olarak o font kullanılıp güzel bişey yapabilirmiyz lütfen.

Arkadaşlar Geniş çaplı bi imza arşivim var; yalnızca renk tonu,desenler veya yazılacak yazıyı PM atarsanız hemen size ulaştırabilirim.
Teşekkürler...

Mojito

PRoFeSSiYoNaL demiş ki:
güzel bir imza rica ediyorum sizden
renkler kırmızı mavi kullanılsın üstünde nick im yazsın arka plandada sro ile ilgili resimler ola bilir yada powerlevel ile ilgili bişeyler ekliyebilirseniz minnettar kalırım :D
Ya sana istediğin gibi yapamadım ama buna bak istersen
:curtain:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Birinden imza istemiştim kim olduğunuda hatırlamıyorum yapacam demişti 1 ay oldu :P

Neyse müsait olan biri banada bir imza yapabilir mi? ''Joker'' 'in ana karakter olarak kullanıldığı siyah ağırlıklı birşey olursa sevinirim.Sağolun şimdiden :beer:

@Cavalika

Elimde hazır vardı hacım ama eğer daha güzel birşey istersen söylemen yeter..

Kod:
http://img4.imageshack.us/img4/5540/cavalika.png
- Resim Silinmiş.

Yukarı Alt