PRoFeSSiYoNaL demiş ki:güzel bir imza rica ediyorum sizden
renkler kırmızı mavi kullanılsın üstünde nick im yazsın arka plandada sro ile ilgili resimler ola bilir yada powerlevel ile ilgili bişeyler ekliyebilirseniz minnettar kalırım
PRoFeSSiYoNaL demiş ki:güzel bir imza rica ediyorum sizden
renkler kırmızı mavi kullanılsın üstünde nick im yazsın arka plandada sro ile ilgili resimler ola bilir yada powerlevel ile ilgili bişeyler ekliyebilirseniz minnettar kalırım
Linki yazmamışım :) üzgünüm.JideObiWanKenobi demiş ki:Selamlar PS Uzmanları arkadaşlarım :) sizlerden ricam var :)
bu linkteki gitarın tasarımını görüyorsunuz.Gitarın üstündeki resme benzeyen bir resim kullanarak Bana öyle bir imza yapabilir misiniz ? yaparsanız ne mutlu :) imzada " SanaTarium " yazarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar Gitar istemiyorum sadece gitarın üstündeki resme benzeyen bir resim olabilir.Çok telekkür ederim :)
İşte dediğim gibi verdiğim linkteki resime benzerse iyi olur aynısı olsun demiyorum :).Ona benzer mumya filan olursa iyi olur .Ve mumkunse mumyalar öyle tuvalet selpağına sarılmıs mumya olmasın .Çok şey isitoyum biliyorum ama kusura bakmayın :).Dark Knight demiş ki:Geldim geldim o resim nedir öle sana bi mumyaile ilgili yapalım istersen...
yokmu yapıcak?Young7 demiş ki:düz olarak güzel bi şekilde BerkinG yazarsanız sewinirim yapamıorum aslında yaparımda adobe felan 0.5 gb kota gider simdilik :)
Yoksa tekrar yaparız hareketli düşündüm ben...Young7 demiş ki:yokmu yapıcak?Young7 demiş ki:düz olarak güzel bi şekilde BerkinG yazarsanız sewinirim yapamıorum aslında yaparımda adobe felan 0.5 gb kota gider simdilik :)
Ya sana istediğin gibi yapamadım ama buna bak istersenPRoFeSSiYoNaL demiş ki:güzel bir imza rica ediyorum sizden
cok cok cok tesekkür ederim cok saol :)Dark Knight demiş ki:BuyurYoksa tekrar yaparız hareketli düşündüm ben...Young7 demiş ki:yokmu yapıcak?Young7 demiş ki:düz olarak güzel bi şekilde BerkinG yazarsanız sewinirim yapamıorum aslında yaparımda adobe felan 0.5 gb kota gider simdilik :)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
http://img4.imageshack.us/img4/5540/cavalika.png