Alexis Texas lemMetover demiş ki:Hacım hangi alexis'ten bahsediyoruzAdith demiş ki:Bana içinde Alexis olan,rengime uygun avatar,imza yaparmısın ?
p.s:İnce bir çerçeve içinde olsun.
Alexis Texas lemMetover demiş ki:Hacım hangi alexis'ten bahsediyoruzAdith demiş ki:Bana içinde Alexis olan,rengime uygun avatar,imza yaparmısın ?
beni atlamışssınızWildKing demiş ki:- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar bu görsele biraz efekt vererek (istedıgınız gibi olur) Sol Üst veya sağ alt köşesine WildKing yazarak bir imza yaparmısınız,birde Charın Kafası olan bölgeyi avatar olarak kesersek süppo olr
şimdiden teşekkürler arkadaşlar
senin burda ne isin var ki git spectus'a yaptir senWildKing demiş ki:beni atlamışssınızWildKing demiş ki:- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar bu görsele biraz efekt vererek (istedıgınız gibi olur) Sol Üst veya sağ alt köşesine WildKing yazarak bir imza yaparmısınız,birde Charın Kafası olan bölgeyi avatar olarak kesersek süppo olr
şimdiden teşekkürler arkadaşlar
bence anladın ama neyseWildKing demiş ki:ne demek istediğini anlamadım
BrendiBelle demiş ki:Metover şöyle bana yaptığınız gibi güzel bir imza yapın broma pls.Şu varoş imzadan kurtarın arkadaşıAdith demiş ki:Bana içinde Alexis olan,rengime uygun avatar,imza yaparmısın ?
Gerçekten unutmuşum hemen yapıyorumAdith demiş ki:BrendiBelle demiş ki:Metover şöyle bana yaptığınız gibi güzel bir imza yapın broma pls.Şu varoş imzadan kurtarın arkadaşıAdith demiş ki:Bana içinde Alexis olan,rengime uygun avatar,imza yaparmısın ?