Adamın vücut benimki gibi,bi an kendimi orda sandım.Nina Ricci demiş ki:Extra olarak
Adamın vücut benimki gibi,bi an kendimi orda sandım.Nina Ricci demiş ki:Extra olarak
hayali yeterAdith demiş ki:Adamın vücut benimki gibi,bi an kendimi orda sandım.Nina Ricci demiş ki:Extra olarak
daha 25 gün beklersinAdith demiş ki:Şu an itibariyle 5 gün oldu.
Tolga gelsin beraber dolayacaz boynuna.Infinity demiş ki:daha 25 gün beklersinAdith demiş ki:Şu an itibariyle 5 gün oldu.
okeAdith demiş ki:Tolga gelsin beraber dolayacaz boynuna.Infinity demiş ki:daha 25 gün beklersinAdith demiş ki:Şu an itibariyle 5 gün oldu.
İmza için çok teşekkürler birde Avatar yapabilirmisiniz WildKing yazsa yeterMetover demiş ki:- Resim Silinmiş.
verdiğin link gözükmüyor bende.SilentLord demiş ki:Benimki nerde (:
http://www.avatarist.com/avatars/Anime/Naruto/Itachi-hair-blowing.htmlNina Ricci demiş ki:verdiğin link gözükmüyor bende.SilentLord demiş ki:Benimki nerde (:
Bro adith e bi imza dedik hala yapılmadı.Kaç gündür sallıyorsunuz olmuyor yani..Metover demiş ki:Evet, yeni imza isteklerini alabiliriz.
BrendiBelle demiş ki:Bro adith e bi imza dedik hala yapılmadı.Kaç gündür sallıyorsunuz olmuyor yani..Metover demiş ki:Evet, yeni imza isteklerini alabiliriz.