Artık Büyük İmza Topicinde Sevgili Global Möderatör "Ninna Ricci" de bizlerle çalışıyor. Burası extraloob arkanıza yaslanın ve keyifinize bakın.

@Metover

hacım k.bakma senin yaptığını görmeden Nina'dan istemişim :roll: Çok güzel olmuş teşekkür ettim :kalp:

@Nina

senin yaptığını da çok beğendim Metover'in yaptığıyla sırayla kullanırım artık :starving:

2nize de sonsuz teşekkürler :kalp:

BrendiBelle demiş ki:
BrendiBelle demiş ki:
@Meto

ben baktım güzel fotoları var giyinik olması şart değil m.etme :P şu çocuğun imzasını yap artık kurtar şu varoş imzadan öğrencimi :dance: :twisted:
meto,nina brocanlar aranızda anlaşıp şu adith i kurtarın varoş imzasından.imza boyutu öyle küçük olmasın göstersin kendini biraz :beer: :muck:
Bi daha varoş dersen dolarım boynuna :mrgreen:

Adith demiş ki:
BrendiBelle demiş ki:
BrendiBelle demiş ki:
@Meto

ben baktım güzel fotoları var giyinik olması şart değil m.etme :P şu çocuğun imzasını yap artık kurtar şu varoş imzadan öğrencimi :dance: :twisted:
meto,nina brocanlar aranızda anlaşıp şu adith i kurtarın varoş imzasından.imza boyutu öyle küçük olmasın göstersin kendini biraz :beer: :muck:
Bi daha varoş dersen dolarım boynuna :mrgreen:
Doğruları söylüyorum yafrum napıyım :P :twisted:

İçinde karı kız olan bir imza avatar ben alabilirmiyim renkler biraz sert kırmızı olursa sevinirim. :D

Takımı
Galatasaray
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Extra olarak :twisted:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt