Kaç kere yapıyım kaan duruyo orda işteInfinity demiş ki:isteklerim var avatar isteyenlerin avatarını yap. öncelikle NightStalker'in
Kaç kere yapıyım kaan duruyo orda işteInfinity demiş ki:isteklerim var avatar isteyenlerin avatarını yap. öncelikle NightStalker'in
Senin olmasa şaşarımAdith demiş ki:Benimde isteklerim var
Metover demiş ki:Artık Büyük İmza Topicinde Sevgili Global Möderatör "Ninna Ricci" de bizlerle çalışıyor. Burası extraloob arkanıza yaslanın ve keyifinize bakın.
meto,nina brocanlar aranızda anlaşıp şu adith i kurtarın varoş imzasından.imza boyutu öyle küçük olmasın göstersin kendini birazBrendiBelle demiş ki:@Meto
ben baktım güzel fotoları var giyinik olması şart değil m.etme şu çocuğun imzasını yap artık kurtar şu varoş imzadan öğrencimi
Bi daha varoş dersen dolarım boynunaBrendiBelle demiş ki:meto,nina brocanlar aranızda anlaşıp şu adith i kurtarın varoş imzasından.imza boyutu öyle küçük olmasın göstersin kendini birazBrendiBelle demiş ki:@Meto
ben baktım güzel fotoları var giyinik olması şart değil m.etme şu çocuğun imzasını yap artık kurtar şu varoş imzadan öğrencimi
Doğruları söylüyorum yafrum napıyımAdith demiş ki:Bi daha varoş dersen dolarım boynunaBrendiBelle demiş ki:meto,nina brocanlar aranızda anlaşıp şu adith i kurtarın varoş imzasından.imza boyutu öyle küçük olmasın göstersin kendini birazBrendiBelle demiş ki:@Meto
bende açılıyor ..Nina Ricci demiş ki:avatar açılmıyor.