- Resim Silinmiş.Lenneth demiş ki:bende bi avatar istemiştim bro
nasıl birşey olsun ?Replace demiş ki:Avatarımı Hala Bekliyorum
birini seç ikisi birarada olmaz ^^Kakimoto demiş ki:banada içinde katy perry ve beyonce'nın bulundugu fotoya _Revolution_ yazarsan açık fonda sevinirim
Katy perryNina Ricci demiş ki:birini seç ikisi birarada olmaz ^^Kakimoto demiş ki:banada içinde katy perry ve beyonce'nın bulundugu fotoya _Revolution_ yazarsan açık fonda sevinirim
- Resim Silinmiş.Kakimoto demiş ki:Katy perryNina Ricci demiş ki:birini seç ikisi birarada olmaz ^^Kakimoto demiş ki:banada içinde katy perry ve beyonce'nın bulundugu fotoya _Revolution_ yazarsan açık fonda sevinirim
o zaman katy perry li avatara ne dersin =))Metover demiş ki:Beyler iftar öncesi hadi asılın, sonra oyuna giriyorum hani benim imzam diye çıldırıyorsunuz
Kakimoto demiş ki:o zaman katy perry li avatara ne dersin =))Metover demiş ki:Beyler iftar öncesi hadi asılın, sonra oyuna giriyorum hani benim imzam diye çıldırıyorsunuz
Tşk ^^Metover demiş ki:Kakimoto demiş ki:o zaman katy perry li avatara ne dersin =))Metover demiş ki:Beyler iftar öncesi hadi asılın, sonra oyuna giriyorum hani benim imzam diye çıldırıyorsunuz
uww bunuda cok begendımMetover demiş ki:İmzasıda buydu :))