Çok güzelde bro sağolasın.Ben kendi avatarım ve imzamdan memnunum.HeartBeat demiş ki:@Limanerg
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Çok güzelde bro sağolasın.Ben kendi avatarım ve imzamdan memnunum.HeartBeat demiş ki:@Limanerg
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
hahaha çok teşekkürler. Böyle birşey hiç düşünmemiştim saolasınNina Ricci demiş ki:- Resim Silinmiş.Laistrogon demiş ki:Banada bir imza yaparmısın seçimi tamamen senin teşekkürler şimdiden
- Resim Silinmiş.
Umarım hoşuna gidecek bişeyler yapabilmişimdirexotic demiş ki:hala bekliyorum bro.exotic demiş ki:exotic demiş ki:Ben bi imza istiyorum paparazzi tonları kullanılsın gayet cool ve hoş güzüksün imza ve avatar gerisini sana bırakıyorum kolay gelsin..
_By_DaDaSsS_ demiş ki:Bana da bir tane yaparsınız sevinirim. Avatarımdaki kadına yakın bişiler olsun yeter.
İsmim yazsın bi tarafında o kadar xD
İsim: By_DaDaS_
_By_DaDaSsS_ demiş ki:Bana da bir tane yaparsınız sevinirim. Avatarımdaki kadına yakın bişiler olsun yeter.
Saolasın biraz deniycem bunları bakalımAvasin demiş ki:@exotic
arka planı şu kadar mor yaptım daha fazlasının arka plan uyumunu bozacağını düşündüm
Avasin demiş ki:_By_DaDaSsS_ demiş ki:Bana da bir tane yaparsınız sevinirim. Avatarımdaki kadına yakın bişiler olsun yeter.
Umarım beğenirsiniz :
avasin bişeyler yaptı çok sağolsun.senide önerdiler.Sende bişeyler yapabilirmisinCubaLibre demiş ki:Dostum uzun bi aradan sonra yeni bi üyelikle foruma tekrar katıldım.İmza konusunda seni önerdiler.Şöyle şık bi imza-avatar yapabilirmisin.Nasıl yapcagın sana kalmıs.
ps:Yanlız resimde şöyle latin bi güzel olursa ii olur
CataLysT demiş ki:hacı imzama nostaljik diyorlar daha cıbır bir hatunlu yaparmısın ayıp olmazsa :)
bunun nesi var hacı imzanla bütünleşemediysen yapalım birtane.Guathema demiş ki:Meto ya banada yaparmısın birtane fazla meşgul değilsen ?
Şöyle bakan 10numara dicek birşey olsun lütfen hatun şart sarışın olsun böle can alıcı bişey pls
Adaşım gözlerinden öpüyorum ricamı kırmadın ve cok güzel bir imza şaştım kaldım suanMetover demiş ki:Catalyst;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.