NiGHTMaRe

Aileden
HeartBeat demiş ki:
@Limanerg

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
Çok güzelde bro sağolasın.Ben kendi avatarım ve imzamdan memnunum. :muck: :kalp:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bana da bir tane yaparsınız sevinirim. Avatarımdaki kadına yakın bişiler olsun yeter.

İsmim yazsın bi tarafında o kadar xD

İsim: By_DaDaS_

aga saolasında arka fona biraz mor atsak kızın renkler normal kalsa bide exotic yazısı kötü olmuş+ bide avatar lazım seni zorlamak istemem tabi :roll:

Yokluğumda öğrencim faruk işleri halletmiş, faruk elmanı kızarttım hatta parlatıyorum hacım süpersin. Ben geldiğime göre artık imza isteklerini alabilirim. Eski hatırlatmaları koyarsak çok makbule geçer sonra aylardır bekliyorum demeyin. İmzalar tarafımca yapılacaktır, kimse el sürmesin mesai saatlerimde. :P

CubaLibre demiş ki:
Dostum uzun bi aradan sonra yeni bi üyelikle foruma tekrar katıldım.İmza konusunda seni önerdiler.Şöyle şık bi imza-avatar yapabilirmisin.Nasıl yapcagın sana kalmıs.
ps:Yanlız resimde şöyle latin bi güzel olursa ii olur :muck:
avasin bişeyler yaptı çok sağolsun.senide önerdiler.Sende bişeyler yapabilirmisin

Catalyst;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

WeAre

Buralıyım
Hacım kafana göre bir imzada bana yapabilirmisin? İçerik sana kalmış sadece klass birşey olması yeterli :)

Meto ya banada yaparmısın birtane fazla meşgul değilsen ?
Şöyle bakan 10numara dicek birşey olsun lütfen hatun şart sarışın olsun böle can alıcı bişey pls :P

Guathema demiş ki:
Meto ya banada yaparmısın birtane fazla meşgul değilsen ?
Şöyle bakan 10numara dicek birşey olsun lütfen hatun şart sarışın olsun böle can alıcı bişey pls :P
bunun nesi var hacı :P imzanla bütünleşemediysen yapalım birtane. :muck:

Öylede denilebilirde ya bu aralar sanki bıraktım kendimi böle yeni imza avatar kendime getirebilir beni :P

Yukarı Alt