Takımı
Besiktas
Bro zahmet olmazsa banada cix bi imza döktürebilicekmisin? Zevkine güveniyorum. Teşekkürler şimdiden.

CubaLibre demiş ki:
CubaLibre demiş ki:
Dostum uzun bi aradan sonra yeni bi üyelikle foruma tekrar katıldım.İmza konusunda seni önerdiler.Şöyle şık bi imza-avatar yapabilirmisin.Nasıl yapcagın sana kalmıs.
ps:Yanlız resimde şöyle latin bi güzel olursa ii olur :muck:
avasin bişeyler yaptı çok sağolsun.senide önerdiler.Sende bişeyler yapabilirmisin

Kai

olduser
Avasin demiş ki:
DonTouchMe_ demiş ki:
DonTouchMe_ demiş ki:
Mert bana şöle güzel sexy bir hatun resmi üzerine DonTouchMe_ yazarmısın yazısıda güzel olsun ama tesekkurler şimdiden :)
Hacım yaklasık 15-20 gündür imza+avatar istiyorum bir zahmet yap artık ya :)
İsteğine uygun oldumu bilmiyorum ama buyur ;

Faruk yeter olum,yapma artık imza summer7:

DonTouchMe_ demiş ki:
DonTouchMe_ demiş ki:
Mert bana şöle güzel sexy bir hatun resmi üzerine DonTouchMe_ yazarmısın yazısıda güzel olsun ama tesekkurler şimdiden :)
Hacım yaklasık 15-20 gündür imza+avatar istiyorum bir zahmet yap artık ya :)
İstekleri alayım dediğiniz zaman yazmıyorsunuz, 15-20 gün diyorsunuz bide benim de okulum var her zaman gelemiyorum, yazdığımda eğer yazarsanız neden yapmıyım. daral:

gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol :kalp:

Merhabalar Benim Avatar ve İmza İsteğim Olacak Sadeliğin Göze Daha Şık Geldiğini Düşünüyorum o yüzden sade ve şık bir avatar imza kiti olsun istiyorum :)

Örnek olarak mesela söle bisey gösterebilirim.
Font Örneği Resimdeki Font Benim icin Gerçekten Güzel Bu Tür bi Font kullanırsanız sevinirim.
- Resim Silinmiş.
Arka Plan Resmi olaran Misal EN SEVDİĞİM Renk Tonu ve o sadelikden bahsetmistim gerçekten bu söze uygun bi resim var elimde buyrun arka planda da kullanabilirsiniz mesela

Özetlersek Turkuaz Tonlarında Bir İmza Чaq1Z Yazsın istiyorum üstünde Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
burdayım yanlız yapacak durumda değilim yarın matematik yazılım var 1 haftadır çalışıyorum, biraz bekleyin ben olmassam diğer arkadaşlarımızda yardımcı olabilir.

Takımı
Besiktas
Metover demiş ki:
burdayım yanlız yapacak durumda değilim yarın matematik yazılım var 1 haftadır çalışıyorum, biraz bekleyin ben olmassam diğer arkadaşlarımızda yardımcı olabilir.
Tamam bro sınavında başarılar :muck: :beer:

Yukarı Alt