CubaLibre demiş ki:avasin bişeyler yaptı çok sağolsun.senide önerdiler.Sende bişeyler yapabilirmisinCubaLibre demiş ki:Dostum uzun bi aradan sonra yeni bi üyelikle foruma tekrar katıldım.İmza konusunda seni önerdiler.Şöyle şık bi imza-avatar yapabilirmisin.Nasıl yapcagın sana kalmıs.
ps:Yanlız resimde şöyle latin bi güzel olursa ii olur
Hacım yaklasık 15-20 gündür imza+avatar istiyorum bir zahmet yap artık ya :)DonTouchMe_ demiş ki:Mert bana şöle güzel sexy bir hatun resmi üzerine DonTouchMe_ yazarmısın yazısıda güzel olsun ama tesekkurler şimdiden :)
İsteğine uygun oldumu bilmiyorum ama buyur ;DonTouchMe_ demiş ki:Hacım yaklasık 15-20 gündür imza+avatar istiyorum bir zahmet yap artık ya :)DonTouchMe_ demiş ki:Mert bana şöle güzel sexy bir hatun resmi üzerine DonTouchMe_ yazarmısın yazısıda güzel olsun ama tesekkurler şimdiden :)
İsteğine uygun oldumu bilmiyorum ama buyur ;DonTouchMe_ demiş ki:Hacım yaklasık 15-20 gündür imza+avatar istiyorum bir zahmet yap artık ya :)DonTouchMe_ demiş ki:Mert bana şöle güzel sexy bir hatun resmi üzerine DonTouchMe_ yazarmısın yazısıda güzel olsun ama tesekkurler şimdiden :)
Faruk yeter olum,yapma artık imzaAvasin demiş ki:İsteğine uygun oldumu bilmiyorum ama buyur ;DonTouchMe_ demiş ki:Hacım yaklasık 15-20 gündür imza+avatar istiyorum bir zahmet yap artık ya :)DonTouchMe_ demiş ki:Mert bana şöle güzel sexy bir hatun resmi üzerine DonTouchMe_ yazarmısın yazısıda güzel olsun ama tesekkurler şimdiden :)
İstekleri alayım dediğiniz zaman yazmıyorsunuz, 15-20 gün diyorsunuz bide benim de okulum var her zaman gelemiyorum, yazdığımda eğer yazarsanız neden yapmıyım.DonTouchMe_ demiş ki:Hacım yaklasık 15-20 gündür imza+avatar istiyorum bir zahmet yap artık ya :)DonTouchMe_ demiş ki:Mert bana şöle güzel sexy bir hatun resmi üzerine DonTouchMe_ yazarmısın yazısıda güzel olsun ama tesekkurler şimdiden :)
Guathema demiş ki:bizimki ne alemde meto
Ty brooooo Çook büyük adamsınMetover demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Lenneth demiş ki:Bro zahmet olmazsa banada cix bi imza döktürebilicekmisin? Zevkine güveniyorum. Teşekkürler şimdiden.
Guathema demiş ki:Guathema demiş ki:bizimki ne alemde meto
Hacım meto gelsin bizi sopalayacak vallaha ahahah adamı rahat bırakmıyoruz dürtüp duruyoruzGuathema demiş ki:Guathema demiş ki:Guathema demiş ki:bizimki ne alemde meto
Tamam bro sınavında başarılarMetover demiş ki:burdayım yanlız yapacak durumda değilim yarın matematik yazılım var 1 haftadır çalışıyorum, biraz bekleyin ben olmassam diğer arkadaşlarımızda yardımcı olabilir.