Uzun zamandır Bekliyoruz ama bakalımRedQueen demiş ki:Cıvıl Cıvıl birşey olsun.
Tarzım Anime görelim bakalım
Nick : RedQueen
Metover 4ever
Sana özel muhteşem bir imza olacak, senin için döndüm ama sitede aktif olacaksın tamam mı?RedQueen demiş ki:Uzun zamandır Bekliyoruz ama bakalımRedQueen demiş ki:Cıvıl Cıvıl birşey olsun.
Metover 4ever
Tamam BroMetover demiş ki:Sana özel muhteşem bir imza olacak, senin için döndüm ama sitede aktif olacaksın tamam mı?RedQueen demiş ki:Uzun zamandır Bekliyoruz ama bakalımRedQueen demiş ki:Cıvıl Cıvıl birşey olsun.
Metover 4ever
loooooooooooooolMetover demiş ki:Yokluğumda öğrencim faruk işleri halletmiş, faruk elmanı kızarttım hatta parlatıyorum hacım süpersin. Ben geldiğime göre artık imza isteklerini alabilirim. Eski hatırlatmaları koyarsak çok makbule geçer sonra aylardır bekliyorum demeyin. İmzalar tarafımca yapılacaktır, kimse el sürmesin mesai saatlerimde.
Ustanı ne çabuk unuttunMetover demiş ki:Yokluğumda öğrencim faruk işleri halletmiş, faruk elmanı kızarttım hatta parlatıyorum hacım süpersin. Ben geldiğime göre artık imza isteklerini alabilirim. Eski hatırlatmaları koyarsak çok makbule geçer sonra aylardır bekliyorum demeyin. İmzalar tarafımca yapılacaktır, kimse el sürmesin mesai saatlerimde.
Ustam kimNina Ricci demiş ki:Ustanı ne çabuk unuttunMetover demiş ki:Yokluğumda öğrencim faruk işleri halletmiş, faruk elmanı kızarttım hatta parlatıyorum hacım süpersin. Ben geldiğime göre artık imza isteklerini alabilirim. Eski hatırlatmaları koyarsak çok makbule geçer sonra aylardır bekliyorum demeyin. İmzalar tarafımca yapılacaktır, kimse el sürmesin mesai saatlerimde.
Bilmemezlikten gelme Meto. brush kullanmayı kim öğretti sanaMetover demiş ki:Ustam kimNina Ricci demiş ki:Ustanı ne çabuk unuttunMetover demiş ki:Yokluğumda öğrencim faruk işleri halletmiş, faruk elmanı kızarttım hatta parlatıyorum hacım süpersin. Ben geldiğime göre artık imza isteklerini alabilirim. Eski hatırlatmaları koyarsak çok makbule geçer sonra aylardır bekliyorum demeyin. İmzalar tarafımca yapılacaktır, kimse el sürmesin mesai saatlerimde.
Ne çabuk.Metover demiş ki:RedQueen;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
bende diyorum neden brush atamıyorum, berk hep sorumlusu sensinNina Ricci demiş ki:Bilmemezlikten gelme Meto. brush kullanmayı kim öğretti sanaMetover demiş ki:Ustam kimNina Ricci demiş ki:Ustanı ne çabuk unuttun
Bro benim imzaya yakışacak bir şekilde SilentLord yazabilirmisin +Metover demiş ki:Evet, avatar imza isteklerinizi alalım guarnica şuan yapılıyor yeni istekleri bir an önce verin. Tarafımdan yapılacaktır.