Evet, arkadaşlar matematik sınavım başarılı geçti bunun için imza alımlarını benim tarafımdan yapılacak isteklerinizi yenilerseniz sevinirim.

Metover demiş ki:
Evet, arkadaşlar matematik sınavım başarılı geçti bunun için imza alımlarını benim tarafımdan yapılacak isteklerinizi yenilerseniz sevinirim.
İlk istek benden olsun .Nick im yazacak şekilde güzel bi imza istiyorum zahmet olmassa. :muck:

İstekleri şimdi yapın sonra işim olduğunda nerede imza 3 aydır bekliyoruz gibi laflar söylemeyin.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Metover demiş ki:
İstekleri şimdi yapın sonra işim olduğunda nerede imza 3 aydır bekliyoruz gibi laflar söylemeyin.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Adam haklı beyler :coffee:

Metover demiş ki:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Teşekkür ederim ellerine sağlık :buddha:

Misery demiş ki:
Metover demiş ki:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Teşekkür ederim ellerine sağlık :buddha:
İstekler için son 10 dakikanız akşama belki devam ederim. :byes:

_DreaMTurK_ demiş ki:
Merhabalar Benim Avatar ve İmza İsteğim Olacak Sadeliğin Göze Daha Şık Geldiğini Düşünüyorum o yüzden sade ve şık bir avatar imza kiti olsun istiyorum :)

Örnek olarak mesela söle bisey gösterebilirim.
Font Örneği Resimdeki Font Benim icin Gerçekten Güzel Bu Tür bi Font kullanırsanız sevinirim.
- Resim Silinmiş.
Arka Plan Resmi olaran Misal EN SEVDİĞİM Renk Tonu ve o sadelikden bahsetmistim gerçekten bu söze uygun bi resim var elimde buyrun arka planda da kullanabilirsiniz mesela

Özetlersek Turkuaz Tonlarında Bir İmza Чaq1Z Yazsın istiyorum üstünde Teşekkür ederim şimdiden.

Yukarı Alt