Yok benim ne işim olur su aygırı ileMetover demiş ki:sen misin bu?Misery demiş ki:Banada Bi su aygırı bulunsana
- Resim Silinmiş.
İlk istek benden olsun .Nick im yazacak şekilde güzel bi imza istiyorum zahmet olmassa.Metover demiş ki:Evet, arkadaşlar matematik sınavım başarılı geçti bunun için imza alımlarını benim tarafımdan yapılacak isteklerinizi yenilerseniz sevinirim.
Adam haklı beylerMetover demiş ki:İstekleri şimdi yapın sonra işim olduğunda nerede imza 3 aydır bekliyoruz gibi laflar söylemeyin.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Teşekkür ederim ellerine sağlıkMetover demiş ki:İstekleri şimdi yapın sonra işim olduğunda nerede imza 3 aydır bekliyoruz gibi laflar söylemeyin.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
İstekler için son 10 dakikanız akşama belki devam ederim.Misery demiş ki:Teşekkür ederim ellerine sağlıkMetover demiş ki:İstekleri şimdi yapın sonra işim olduğunda nerede imza 3 aydır bekliyoruz gibi laflar söylemeyin.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Guathema demiş ki:bizimki ne alemde meto
CoolerMaster demiş ki:gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol
Metover demiş ki:İlk imza senin.Lenneth demiş ki:Metover olmasın o sakın ?emreural demiş ki:Mertover bulsun
_DreaMTurK_ demiş ki:Merhabalar Benim Avatar ve İmza İsteğim Olacak Sadeliğin Göze Daha Şık Geldiğini Düşünüyorum o yüzden sade ve şık bir avatar imza kiti olsun istiyorum :)
Örnek olarak mesela söle bisey gösterebilirim.
Font Örneği Resimdeki Font Benim icin Gerçekten Güzel Bu Tür bi Font kullanırsanız sevinirim.
- Resim Silinmiş.
Arka Plan Resmi olaran Misal EN SEVDİĞİM Renk Tonu ve o sadelikden bahsetmistim gerçekten bu söze uygun bi resim var elimde buyrun arka planda da kullanabilirsiniz mesela
Özetlersek Turkuaz Tonlarında Bir İmza Чaq1Z Yazsın istiyorum üstünde Teşekkür ederim şimdiden.
CubaLibre demiş ki:bro öncelikle anime olmasın.güzel hatunlu cix bişey yapıver.gerisini senn yetenegine bırakıyorum
Başlandı. Yeni istekleri alalımCubaLibre demiş ki:CubaLibre demiş ki:bro öncelikle anime olmasın.güzel hatunlu cix bişey yapıver.gerisini senn yetenegine bırakıyorum