CubaLibre

sagol ellerine saglıkMetover demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
sagol ellerine saglıkMetover demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
CoolerMaster demiş ki:CoolerMaster demiş ki:gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol
olsun değişikilk her zaman iyidirHeartBeat demiş ki:@CoolerMaster
Bence bu imzan gayet güzel ^^
İlk defa değil öncedende yapmıştım hatırlıyorum. Metover imza istekleri bölümündeUnforgiven demiş ki:Selam ilk defa imza istiyorum
hatunlu ama fazla abartmadan kendi kafana göre bir imza yaparsan sevinirim
tüh genelde kendim yaparım psyi iyi derecede biliyorum, ama hiç hayal gücüm yok hep dandik imzalar çıkar bendenMetover demiş ki:İlk defa değil öncedende yapmıştım hatırlıyorum. Metover imza istekleri bölümündeUnforgiven demiş ki:Selam ilk defa imza istiyorum
hatunlu ama fazla abartmadan kendi kafana göre bir imza yaparsan sevinirim
Tamam yapılacak.
bnm istek kaale alınmıyo hissine kapıdım...CoolerMaster demiş ki:CoolerMaster demiş ki:CoolerMaster demiş ki:gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol
yanlıs birsey mi istediğim acaba birde hemseriyiz_DreaMTurK_ demiş ki:_DreaMTurK_ demiş ki:Merhabalar Benim Avatar ve İmza İsteğim Olacak Sadeliğin Göze Daha Şık Geldiğini Düşünüyorum o yüzden sade ve şık bir avatar imza kiti olsun istiyorum :)
Örnek olarak mesela söle bisey gösterebilirim.
Font Örneği Resimdeki Font Benim icin Gerçekten Güzel Bu Tür bi Font kullanırsanız sevinirim.
- Resim Silinmiş.
Arka Plan Resmi olaran Misal EN SEVDİĞİM Renk Tonu ve o sadelikden bahsetmistim gerçekten bu söze uygun bi resim var elimde buyrun arka planda da kullanabilirsiniz mesela
Özetlersek Turkuaz Tonlarında Bir İmza Чaq1Z Yazsın istiyorum üstünde Teşekkür ederim şimdiden.
Metover demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.