Selam ilk defa imza istiyorum :lol:

hatunlu ama fazla abartmadan kendi kafana göre bir imza yaparsan sevinirim :beer:

Unforgiven demiş ki:

hatunlu ama fazla abartmadan kendi kafana göre bir imza yaparsan sevinirim :beer:
İlk defa değil öncedende yapmıştım hatırlıyorum. Metover imza istekleri bölümünde :mrgreen:
Tamam yapılacak.

Metover demiş ki:
Unforgiven demiş ki:

İlk defa değil öncedende yapmıştım hatırlıyorum. Metover imza istekleri bölümünde :mrgreen:
Tamam yapılacak.
tüh :lol: genelde kendim yaparım psyi iyi derecede biliyorum, ama hiç hayal gücüm yok hep dandik imzalar çıkar benden :mrgreen:

CoolerMaster demiş ki:
CoolerMaster demiş ki:
CoolerMaster demiş ki:
gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol :kalp:
bnm istek kaale alınmıyo hissine kapıdım... daral:

Şuan imza yapmıyorum, ilham gelince ikisinide tamamlarım, istekli arkadaş varsa size yardımcı olabilir. :mrgreen:

_DreaMTurK_ demiş ki:
_DreaMTurK_ demiş ki:
Merhabalar Benim Avatar ve İmza İsteğim Olacak Sadeliğin Göze Daha Şık Geldiğini Düşünüyorum o yüzden sade ve şık bir avatar imza kiti olsun istiyorum :)

Örnek olarak mesela söle bisey gösterebilirim.
Font Örneği Resimdeki Font Benim icin Gerçekten Güzel Bu Tür bi Font kullanırsanız sevinirim.
- Resim Silinmiş.
Arka Plan Resmi olaran Misal EN SEVDİĞİM Renk Tonu ve o sadelikden bahsetmistim gerçekten bu söze uygun bi resim var elimde buyrun arka planda da kullanabilirsiniz mesela

Özetlersek Turkuaz Tonlarında Bir İmza Чaq1Z Yazsın istiyorum üstünde Teşekkür ederim şimdiden.
yanlıs birsey mi istediğim acaba birde hemseriyiz :roll:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yetkili kişi yok fakat isteğinizi söyleyin bende yardımcı olmaya çalışırım :P

Yukarı Alt