Kriptex demiş ki:
HeartBeat demiş ki:
Kriptex sen yardım edermisin peki ?
Kişisel bir istek olucak.
Ps: Kendime avatar imza yaptırmayacağım, facebook sayfam için.
Tabiki , yardımcı olmaya çalışırım.
Kendim bir tane buldum ama şuankinden daha güzel birşey yapabilirim diyorsan.
Allah razı olsun derim :nod: :P

CoolerMaster demiş ki:
gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol
krtiptex sen yapar mısın benşm şmzamı ?..Metover'e fazla yüklenmeyelim dimi :nod:

usta bende istiorum avatar söle metallica yazzsın kurukafalı flen yalnız kendi resmim olacak yardımcı olursan allahrazı olsun :thumbsup:

Resim olarak nasıl bi resim vermem gerektigini sölersen sana ona göre resim vericem tşkkrler simdiden

Kardeş bende bir tane imza istiyorum senden audrey bitoni nin herhangi bir resmi olsun renklerini sen resme göre ayarlarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Birde bişey sorucam bu yapacağın imzayı nasıl imza olarak koyucam forum bilgim fazla yok yardımcı olursan sevinirim. :)

ben avatar ve imza istiyorum Uniqq_StaFF yazarsanız sevinirim japon kızları olsun şimdiden teşekür ederim

CoolerMaster demiş ki:
CoolerMaster demiş ki:
gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol
krtiptex sen yapar mısın benim imzamı ?..Metover'e fazla yüklenmeyelim dimi :nod:

Lütfen acill imzam çok kötü :D Bi DotA yla ilgili olabilir rikimaru olabilir üstünde VinceCarter yazsın :D

CoolerMaster demiş ki:
CoolerMaster demiş ki:
şimdiden sağol
krtiptex sen yapar mısın benşm şmzamı ?..Metover'e fazla yüklenmeyelim dimi :nod:
peki hacım en kısa zamanda benim isteklede ilgilenirsen sevinirim.. :muck:

Kardeş bende bir tane imza istiyorum senden audrey bitoni nin herhangi bir resmi olsun renklerini sen resme göre ayarlarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Birde bişey sorucam bu yapacağın imzayı nasıl imza olarak koyucam forum bilgim fazla yok yardımcı olursan sevinirim. :)
[Arkadaşım 16 kasımda yazmıştım bugün bir daha yazıyorum biraz öncelilk tanırsan bana seviniriM] :D

ben Jessica Alba nın bir resmine canlı bir imza rica ediyorum senden metover zevkine güveniyorum aynı imzayı avatar şeklindede yaparsan çok güzel olur imzada "quAtRooM" yazsın yakında nick değişikliğine gidecegim şimdiden ilgine ve alakana tşkkürler en kısa zamanda yaparsan çok iyi olur.

bro banada şöyle güzel hatunlu bişey yaparmısın.böle insan baktımı yapana helal olsun dedittircek bişey istiyorum senden şimdiden eline saglık :muck:

Kim kullanmak isterse :P

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

İsteğe göre isim yazılır :thumbsup:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
_DreaMTurK_ demiş ki:
Merhabalar Benim Avatar ve İmza İsteğim Olacak Sadeliğin Göze Daha Şık Geldiğini Düşünüyorum o yüzden sade ve şık bir avatar imza kiti olsun istiyorum :)

Örnek olarak mesela söle bisey gösterebilirim.
Font Örneği Resimdeki Font Benim icin Gerçekten Güzel Bu Tür bi Font kullanırsanız sevinirim.
- Resim Silinmiş.
Arka Plan Resmi olaran Misal EN SEVDİĞİM Renk Tonu ve o sadelikden bahsetmistim gerçekten bu söze uygun bi resim var elimde buyrun arka planda da kullanabilirsiniz mesela

Özetlersek Turkuaz Tonlarında Bir İmza Чaq1Z Yazsın istiyorum üstünde Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt