Bana bir imza yaparmısınız; anime kızlardan birisi olsun lütfen,üzerinde Punk yazsın renk olarak bişey söylemicem,siz kendi göz zevkinize göre renk eklersiniz. şimdiden teşekkür ederim

Punk demiş ki:
Bana bir imza yaparmısınız; anime kızlardan birisi olsun lütfen, renk olarak bişey söylemicem,siz kendi göz zevkinize göre renk eklersiniz. şimdiden teşekkür ederim
NightKiller demiş ki:
Banada avatar, imza yapabilirmisiniz;Karanlık, gece ile ilgili olursa sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler
Akşam boş bir zamanımda yapmaya çalışayım. :muck:

Partyzona demiş ki:
Punk demiş ki:
Bana bir imza yaparmısınız; anime kızlardan birisi olsun lütfen, renk olarak bişey söylemicem,siz kendi göz zevkinize göre renk eklersiniz. şimdiden teşekkür ederim
NightKiller demiş ki:
Banada avatar, imza yapabilirmisiniz;Karanlık, gece ile ilgili olursa sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler
Akşam boş bir zamanımda yapmaya çalışayım. :muck:

Teşekkürler :beer:

bu arada resimde Punk yazsın lütfen onu yazmayı unutmuşum... ama renkli yazsın kendiniz seçin rengi göz zevkinize göre

Bana imza yapabilir misiniz nickime uygun

Özellikle kırmızı, siyah veya siyah - beyaz ve kırmızı karısımı renkler kullanırsanız sevinirim

Aşk , sevgi , beraberlik , bir çift el ele vb. kullanmanızı isterim özellikle bunlara uygun Romanticer yazısıda tabi ki

Yaparsanız yada denerseniz memnun kalıcam :kalp:

Romanticer demiş ki:
Bana imza yapabilir misiniz nickime uygun

Özellikle kırmızı, siyah veya siyah - beyaz ve kırmızı karısımı renkler kullanırsanız sevinirim

Aşk , sevgi , beraberlik , bir çift el ele vb. kullanmanızı isterim özellikle bunlara uygun Romanticer yazısıda tabi ki

Yaparsanız yada denerseniz memnun kalıcam :kalp:
http://hizliupload.com/img/lovesignat.png

Yukarı Alt