CubaLibre

CubaLibre demiş ki:bro banada şöyle güzel hatunlu bişey yaparmısın.böle insan baktımı yapana helal olsun dedittircek bişey istiyorum senden şimdiden eline saglık
CubaLibre demiş ki:bro banada şöyle güzel hatunlu bişey yaparmısın.böle insan baktımı yapana helal olsun dedittircek bişey istiyorum senden şimdiden eline saglık
HeartBeat demiş ki:Kim kullanmak isterse
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
İsteğe göre isim yazılır
Arkadaşın yokluğunda elimden geldiğince ben yapmaya çalışayım.Onun ki kadar olmasada idare edin artıkEzio0o demiş ki:ben Jessica Alba nın bir resmine canlı bir imza rica ediyorum senden metover zevkine güveniyorum aynı imzayı avatar şeklindede yaparsan çok güzel olur imzada "quAtRooM" yazsın yakında nick değişikliğine gidecegim şimdiden ilgine ve alakana tşkkürler en kısa zamanda yaparsan çok iyi olur.
Bilmiyorum helal olsun dedin mi ama bn sadece asıl anlayan gelene kadar yerine bakıyorumCubaLibre demiş ki:bro banada şöyle güzel hatunlu bişey yaparmısın.böle insan baktımı yapana helal olsun dedittircek bişey istiyorum senden şimdiden eline saglık
enbakoo demiş ki:usta bende istiorum avatar söle metallica yazzsın kurukafalı flen yalnız kendi resmim olacak yardımcı olursan allahrazı olsun
Resim olarak nasıl bi resim vermem gerektigini sölersen sana ona göre resim vericem tşkkrler simdiden
Partyzona demiş ki:Bilmiyorum helal olsun dedin mi ama bn sadece asıl anlayan gelene kadar yerine bakıyorumCubaLibre demiş ki:bro banada şöyle güzel hatunlu bişey yaparmısın.böle insan baktımı yapana helal olsun dedittircek bişey istiyorum senden şimdiden eline saglık
http://i54.tinypic.com/2cg2bfd.png
JimCarley demiş ki:mert banada bişeyler yapsana Teknolojik olsun bro
Bir konu seç avatar hakkında neye göre yapayayım-bulayımJansett demiş ki:İmzamı seviyorum fakat bi avatar istiyorum fark etmez yap bişiler
Uniqq_StaFF demiş ki:ben avatar ve imza istiyorum Uniqq_StaFF yazarsanız sevinirim japon kızları olsun şimdiden teşekür ederim