dostum psd olarak kaydetmedim baştan popcornpisikotr demiş ki:Çok Şey İstiyorum biliyorum ama bunu psd Dosyasını Atabilme Gibi Bir İmkanın Varmı
dostum psd olarak kaydetmedim baştan popcornpisikotr demiş ki:Çok Şey İstiyorum biliyorum ama bunu psd Dosyasını Atabilme Gibi Bir İmkanın Varmı
- Resim Silinmiş.CulUcUlU! demiş ki:o zaman kafana göre takıl ama kuru kafalı bişeler olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler =)
- Resim Silinmiş.
http://img187.imageshack.us/img187/3290/wnfrs0.png
http://img521.imageshack.us/img521/9416/wnf1nk4.png
ilkercindik demiş ki:Aşağıdaki imzayı isteyen var mı? Eski biraz ama çaktırmayın. Üzerine "nick"inizi yazacam.
İstediğiniz bir renk söyleyebilirsiniz.
- Resim Silinmiş.
Buyur;ben istiyorum __KaDaVRa___ (_ _KaDaVRa_ _ _) tekrar sölüyorum __KaDaVRa___ (_ _KaDaVRa_ _ _) yazar mısın? rengini sen kendine göre imzaya göre ayarlarsın :)
şimdiden tşk...
ilkercindik demiş ki:Buyur;ben istiyorum __KaDaVRa___ (_ _KaDaVRa_ _ _) tekrar sölüyorum __KaDaVRa___ (_ _KaDaVRa_ _ _) yazar mısın? rengini sen kendine göre imzaya göre ayarlarsın :)
şimdiden tşk...
- Resim Silinmiş.
Banada Yapar mısınız LütfenKiLLeR_BoXs demiş ki:BEnde Artık İmzamın Değişme Vaktinin Geldiğini Sanıyorum Yapabilecek Arkdaslardan Rica ederin Güzel ve Ürkütücü Bir Fonun Resimi Üzerine sAdece Nickimi Yazması Yeterlidir. Şimdiden Tsk ederiM
bişe değil arkadaşım hrzaman extrabeer popcornCulUcUlU! demiş ki:çok tesekkurler
Morfeux
ürkütücüKiLLeR_BoXs demiş ki:Banada Yapar mısınız LütfenKiLLeR_BoXs demiş ki:BEnde Artık İmzamın Değişme Vaktinin Geldiğini Sanıyorum Yapabilecek Arkdaslardan Rica ederin Güzel ve Ürkütücü Bir Fonun Resimi Üzerine sAdece Nickimi Yazması Yeterlidir. Şimdiden Tsk ederiM
- Resim Silinmiş.
Ellerine SAĞLIK TSK EDERİMMorfeux demiş ki:ürkütücüKiLLeR_BoXs demiş ki:Banada Yapar mısınız LütfenKiLLeR_BoXs demiş ki:BEnde Artık İmzamın Değişme Vaktinin Geldiğini Sanıyorum Yapabilecek Arkdaslardan Rica ederin Güzel ve Ürkütücü Bir Fonun Resimi Üzerine sAdece Nickimi Yazması Yeterlidir. Şimdiden Tsk ederiMextraokk
- Resim Silinmiş.Kod:- Resim Silinmiş.
Acaba Bunu Biraz Daha uzun Yapabilir misin ?Morfeux demiş ki:ürkütücüKiLLeR_BoXs demiş ki:Banada Yapar mısınız LütfenKiLLeR_BoXs demiş ki:BEnde Artık İmzamın Değişme Vaktinin Geldiğini Sanıyorum Yapabilecek Arkdaslardan Rica ederin Güzel ve Ürkütücü Bir Fonun Resimi Üzerine sAdece Nickimi Yazması Yeterlidir. Şimdiden Tsk ederiMextraokk
- Resim Silinmiş.Kod:- Resim Silinmiş.
Hayır GAyet Süper Acaba yapabilrsen GEnişliğini Yükselte bilirmisin Aksi Taktirde KAlsın Ellerine Sağlık Emeğe SAYGI!Morfeux demiş ki:uzun ? kaydettim bile Neutral
beyenmiyorsan bir başka ps userden rica edebilirsin Wink
ben yükseltirim fakat görüntü bozulabilir ve genişlikle birlikte boy da uzar extraokkKiLLeR_BoXs demiş ki:Hayır GAyet Süper Acaba yapabilrsen GEnişliğini Yükselte bilirmisin Aksi Taktirde KAlsın Ellerine Sağlık Emeğe SAYGI!Morfeux demiş ki:uzun ? kaydettim bile Neutral
kaydettim kaydetmeseydim olurdu belki SadKiLLeR_BoXs demiş ki:Hayır GAyet Süper Acaba yapabilrsen GEnişliğini Yükselte bilirmisin Aksi Taktirde KAlsın Ellerine Sağlık Emeğe SAYGI!Morfeux demiş ki:uzun ? kaydettim bile Neutral