gfblee demiş ki:
gfblee demiş ki:
Ben Bi İmza Rica Etmiştim CrueL_BoYs Yazcaktı Üstünde Şimdiden Yapanlara Çok Teşekkür Ediorum Siyahla Kırmızı Tonları Bole Kanlı Bıçaklı Güzelde Bi Adam Rica Edicem Şimdiden Emeklerinize Sağlık Diyorum Ve Susuyorum...... :D
Ya Benden Sora Soliyenleri Bile Yapmışsınız Bende Kaç Günden Beri Bekliom Lütfen Bir Tane İmza Pffffff :x
Babanın uşağı yok burada adam gibi istersen yaparız bir de sinirleniyor Allah'ım ya sanki tek işimiz imza yapmak :lol:

TwiLighT demiş ki:
gfblee demiş ki:
gfblee demiş ki:
Ben Bi İmza Rica Etmiştim CrueL_BoYs Yazcaktı Üstünde Şimdiden Yapanlara Çok Teşekkür Ediorum Siyahla Kırmızı Tonları Bole Kanlı Bıçaklı Güzelde Bi Adam Rica Edicem Şimdiden Emeklerinize Sağlık Diyorum Ve Susuyorum...... :D
Ya Benden Sora Soliyenleri Bile Yapmışsınız Bende Kaç Günden Beri Bekliom Lütfen Bir Tane İmza Pffffff :x
Babanın uşağı yok burada adam gibi istersen yaparız bir de sinirleniyor Allah'ım ya sanki tek işimiz imza yapmak :lol:
Böyle isteyenlere sakn yapma imza ben zamanında yaptım sonra arkandan konuşurlar bak işte yola geldi vs. :thumbsup:

@gfblee

Sen imza yapılmayı haketmiyorsun.Ama bu sonradan söylediğim şeyler senin için değildi. :curtain:

Ne sinirlenmesi ben sinirlenmedim ayrıca babamın uşağısın demedim ben sana sadece benden sora soleyenlere bile yapmışsın diyerek hatırlatmaya çalıştım sen nerenden anladın bu lafı ben anlamadım ...

Ooooo bi smileyle sinirlenmedik heralde allahım ya onu olesine koydum süs olsun die :D ilkden rica ettim hiçkimse bişi yazmadı belki yazdığım es geçilcekti ama biraz sitemli konuşunca olay olduk

Bur@K demiş ki:
Arka planı yolladığım resim olan ve üstünde Kanla Yazılmış Gibi DJ Apocalypse Yazan Bir İmza Yaparmısınız Ve Sadece DJ Apocalypse yazan bi avatarda yaparsanız çok sevinirim
- Resim Silinmiş.
arkadaşlar acaba bu yapılcakmı yoksa kendi kendime hevesleniyormuyum?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar bende sizden bir imza isteyeceğim...

Böyle BJk ve üstünde AraBEST gibi bişi yazsın.. :wink1: yaparsanız sevinirm.. :D

Herkese merhaba

Öncelkile bir imza istiyorum

Karakter istemyirum üstünde Classic Gitar olsun Yazı olsun Arenas yazsın imzada renkler sizin için hangsi uyumlusa öle yapın sarı olmasında arka plan.Şimddien teşekkürler

Ps modları sanırsam bu forumdan sorumlu...
öncelikle benim isteğim avatar değil imza, resimler hazır. 2 tane resim var. arasından seçip siz yapın en kolayını.

http://img396.imageshack.us/my.php?image=ele2har6.jpg
abiler/ablalar bu abimizin eline/sırtına bi kılıç, ayaklarının arasında YERDE (yanlış anlaşılmasın) bi kask, yandaki garip simgenin silinmesi ve o ortama 2-3 Punisher/Closier konulması bide üzerine (eğer yapabiliyorsanız) armor tarzı bi kıyafet yaparsanız çok makbule geçer. silkroadda "anatolian plateau" ya benzior sag arka taraf bende daha uygun olsun diye closier/punisher istedim. arkadaki dağları biraz alçaltırsanız temaya tam uyacaktır diye düşünüyorum.

YAZI: sag alta MisTR Muscle yazarsanız tam süper olur =)

bide görüntü çok büyük. imza için yani. yapabiliyorsanız işiniz bittikten sonra küçültmenizi rica edebilir miyim?

http://img512.imageshack.us/my.php?image=staffkyafetpd1.jpg
bu ablamıza wizard teması uygulanmasından yanayım. eline bi staff üstüne kıyafet güneşin ordan kaldırılıp yanlarda bulunan bulutların karartılarak orlardan ssimsekler caktırılması ablamızın etrafında atesten ama biraz transparan bi duvar olusturulması ve havanında biraz karartılması iyi olur diye düşündüm.bide ablamızın yüzündeki sırıtma yerine baska bir ifade konulursa daha iyi olabilir galiba =)

YAZI: sağ alta Hard Girl yazarsanız sevinirim

eğer daha güzel olacağını düşündüğünüz ama benim belirtmediğim bi değişiklik söz konusu ise hiç çekinmeden yapmanızı önemle rica ediyorum. burda mod sizsiniz ben değil =)

Benim amacım silkroad europe temalı bir imzam olması. eğer baska resimler bulur ve onlardan da yaparsanız oda güzel olur ama dediğim gibi istediğim tema Silkroad Europe

Beyler Güzel Bİ İMza Bide Avatar İstedim Araba OLmasın Ama Böle Fazlada Renkli Olmasın Üstüne Yazılıcak Yazı Solid Light bide Avatarı Da Olursa... :D Yha İmzayı Justlafi yhada twiglight ın yapmasını İstiyorum Jimdiden Merci ... :wink1:

solidlight demiş ki:
Beyler Güzel Bİ İMza Bide Avatar İstedim Araba OLmasın Ama Böle Fazlada Renkli Olmasın Üstüne Yazılıcak Yazı Solid Light bide Avatarı Da Olursa... :D Yha İmzayı Justlafi yhada twiglight ın yapmasını İstiyorum Jimdiden Merci ... :wink1:
Araba istemiyorum diyorsun ama önceki sayfalarda estetiği size bırakıyorum yazmışsın herkes açık açık söylüyor ejderha istiyorum anime istiyoru vs vs...

MooNLiFe demiş ki:
banada mavi sarı karısık üstünde MooNLiFe D.Mod yazan üzerinde kadın resmi olup anime olmayacak ve kenarları suanki imzam gibi olacak bir imza yapabilirseniz cok sevinirim

öncelikle benim isteğim imza, resimler hazır. 2 tane resim var. arasından seçip siz yapın en kolayını.

http://img396.imageshack.us/my.php?image=ele2har6.jpg
abiler/ablalar bu abimizin eline/sırtına bi kılıç, ayaklarının arasında YERDE (yanlış anlaşılmasın) bi kask, yandaki garip simgenin silinmesi ve o ortama 2-3 Punisher/Closier konulması bide üzerine (eğer yapabiliyorsanız) armor tarzı bi kıyafet yaparsanız çok makbule geçer. silkroadda "anatolian plateau" ya benzior sag arka taraf bende daha uygun olsun diye closier/punisher istedim. arkadaki dağları biraz alçaltırsanız temaya tam uyacaktır diye düşünüyorum.

YAZI: sag alta MisTR Muscle yazarsanız tam süper olur =)

bide görüntü çok büyük. imza için yani. yapabiliyorsanız işiniz bittikten sonra küçültmenizi rica edebilir miyim?

http://img512.imageshack.us/my.php?image=staffkyafetpd1.jpg
bu ablamıza wizard teması uygulanmasından yanayım. eline bi staff üstüne kıyafet güneşin ordan kaldırılıp yanlarda bulunan bulutların karartılarak orlardan ssimsekler caktırılması ablamızın etrafında atesten ama biraz transparan bi duvar olusturulması ve havanında biraz karartılması iyi olur diye düşündüm.bide ablamızın yüzündeki sırıtma yerine baska bir ifade konulursa daha iyi olabilir galiba =)

YAZI: sağ alta Hard Girl yazarsanız sevinirim

eğer daha güzel olacağını düşündüğünüz ama benim belirtmediğim bi değişiklik söz konusu ise hiç çekinmeden yapmanızı önemle rica ediyorum. burda mod sizsiniz ben değil =)

Benim amacım silkroad europe temalı bir imzam olması. eğer baska resimler bulur ve onlardan da yaparsanız oda güzel olur ama dediğim gibi istediğim tema Silkroad Europe

Eğer yeni resim bulup yapacaksanız altına *Korkuluk* yazarsanız memnun olurum *Korkuluk* biçiminde... başınada TAM yazarsanız TAM *Korkuluk* olur >.<

herkese iyi günler

Yukarı Alt