SaSuKe demiş ki:
metadeh demiş ki:
Yaf Bu programla ne yaptıysam trace atıramadım sonra istediğim yerede girmiyo ama otur kalk bi onları yapıyo yardı pls
sasuke kardeş trace çok basit bi olay alında sadece yapman gereken olay şu

ilk önce kasacağın çarını bu programla açacaksın
daha sonra da silkroada gireceksin ama hiç bi bot programı kullanmadan gireceksin
daha sonra girince diğer adamın yanına gelip chat deki all sekmesine tıklayıp .id yazacaksın ve sana ÖRNEK : 44AABFF gibi bi id vercek daha sonra da programla açtığın çarına bi pm atacaksın trace id şeklinde ÖRNEK : trace 44AABFF şeklinde ve trace atmış olacak sana

herkese iyi forumlar
Bişey sorcam id diyosunda programın sol üst koşesinde bi id yazıyo onu mu yazcam yoksa trace atırmak istediğim charımımn nickinimi yazcam

ben sana tam anlatamadım herhalde all sekmesinde normal yazıosun ya başının üstünde yazdığın çıkıo hani :D oraya .id yazacaksın sana notice olarak char id şeklinde bi id vercek daha sonra da kasacağın çarına pm atacaksın trace id şeklinde bu traceden sonraki id o oyunun sana verdiği id olacak. yine takılırsan akşama sana resimli bi şekilde anlatabilirim :)

arkadaşlar karar verdim bunu akşam resimli anlatcam o zaman daha iyi anlayacaksınızdır inş.

arkadaşlar bunu sofmod harici bir loaderle açabiliyormuyuz? sm olmadığı içi açamadım ben acil cvp litfen..

ya ben kasıcağım çara ptden çık diyorum kabul etmiyor , ptye gel diyorum kabul etmiyor :S :S nasıl iş bu :?

BaBaL2 demiş ki:
ya ben kasıcağım çara ptden çık diyorum kabul etmiyor , ptye gel diyorum kabul etmiyor :S :S nasıl iş bu :?

arkadaşım bence sende programdaki seçenekler kısmından çarı yönetmek için id ni girdiğin bölüme id ni girmiyosun :) bence ondan yapıyor.

bu program ilk ana charı açarken sofmod istiyor ona bi çare yokmu verdiğin program önlemedi
bi arkadaşımız bana böyle bi pm atmış en azından buradan göstereyim ki herkes faydalansın istedim :)

a58gn7.jpg

kare içine aldığım programı açarak sro_client.exe yi kullanırsanız hata çözülmüş olur :)

viperr demiş ki:
metadeh demiş ki:
1 saat içinde anlatımı sitemizdedir... :)

büyük bir heycanla bekliyoruz :wink1: ama kendi loaderi sm bot için onu isro yapabiliyormuyuz?

bütün botlarla denedim inan traceyi kabul ettiremedim. ama tek bi yol var otomatik kastırmak için oda auto select ve auto key helper kullanmak :mrgreen: başka da bi çare bulamadım eğer jason walker yada başka bi arkadaşımız bulursa da çok sevinirim :headbang:

bu arada arkadaşlar bi teşekkürü çok görmeyin ve eğer işinize yaradıysa ne mutlu bana :thumbsup: ve bilmenizi isterim ki ofisimde işi gücü bıraktım sadece sizin için parçalıyorum kendimi :mrgreen: inanın silkroad kurulu olsa resimli anlatımı da yapcam :mrgreen: ama evime geçer geçmez ybitiricem anlatımı

metadeh demiş ki:
BaBaL2 demiş ki:

arkadaşım bence sende programdaki seçenekler kısmından çarı yönetmek için id ni girdiğin bölüme id ni girmiyosun :) bence ondan yapıyor.
yazdım kendi çarımın nickini.hatta clientless çarım bana hi bile dedi pt atıyorum , ama clientles zatren ptde oluyor (in another party) çık diyorum çıkmıyor bana trace at diyiroum atmıyor :S :S

valla party işini eve gidince bi bakayım ama trace olayını anlattığım gibi yaptın mı
yani ilk önce clientless la girip daha sonra silkroada botsuz mu giriyosun ?

önce normal loaderdan bi çara girdim (botsuz kasmayı tercih ettim) sonrada SR33 e tıkladım sonra [SR33]Clienttlesse tıkladım. oyuna login oldum bu programlada komutları verdim . ama komutları veriken büyük harflerii küçük yazıyor pm de (nickleri yani). ben onu düzelttim komutlarımı dinlemiyor clientless

önce clientless çarına gir daha sonra loaderdan bi çara gir ama botsuz :) birde böyle dene bakalım olacak mı. ki eminim olacak çünkü ben denedim yaptım şu anda da kasabiliyorum çarımı ve wolf gibi peşimde adam :D :D :D :D

BaBaL2 demiş ki:
önce normal loaderdan bi çara girdim (botsuz kasmayı tercih ettim) sonrada SR33 e tıkladım sonra [SR33]Clienttlesse tıkladım. oyuna login oldum bu programlada komutları verdim . ama komutları veriken büyük harflerii küçük yazıyor pm de (nickleri yani). ben onu düzelttim komutlarımı dinlemiyor clientless

ve eğer clientless tool programından gönderiyosan kodları hatalı olabilir kodları elinle yazmayı denemeni öneririm :) yani clientless çarına pm atarak

metadeh demiş ki:
BaBaL2 demiş ki:

ve eğer clientless tool programından gönderiyosan kodları hatalı olabilir kodları elinle yazmayı denemeni öneririm :) yani clientless çarına pm atarak
o kodlar tam oalrak ne biliyormusunuz acaba ? yani ptye gel kodu trace at kodu felan

BaBaL2 demiş ki:
metadeh demiş ki:
BaBaL2 demiş ki:

o kodlar tam oalrak ne biliyormusunuz acaba ? yani ptye gel kodu trace at kodu felan
ptden çıkma leave bi onu biliyorum :roll:

Yukarı Alt