x33.dll hatası aldımda şimdi aratmak için üşendim jasoncuum ben dediğin gibi çarıma falan giriyom proyla sonra klasördeki s33 soft mod falan filan var onla silkroada girmek istiyorum ama girdirmiyo ben anlamadım bu işi

Her şey mükemmeL .. Fakat bir şey sormak istiyorum bu şekiL char kasmak iLLegaL bir oLay mıdır ? Ana charımızın banLanma tehLikesi var mıdır ? Kastığımız charLarın banLanma tehLikesi var mıdır ?

aranıza yeni katıldım ve bu program hakkında sorum olcaktı biliyorum aralarda cevap var ama bulması zor :( sorum şu dediğiniz yolları takip ettim ve düşük lvl çarımı oyuna soktum clientsiz olarak
1.ben bunu nası geri çıkartıcam
2.yüksek lvl çarla nasıl giricem yüksek lvl olanla normal yoldan girsem bıraktığım yerde görürmüyüm düşük lvl olanı komut işlermi ?
3.bide komut işi arkadaş demiş düşük lvl çarın yanına gidin yüksek lvl çarın id yazın o size bişiler yazıcak sonra Trace abcd gibi
4.nası res attığımda kabul edecek ? acil cvp

bi arkadaşın verdiği resim

buda indirdiğim dosyadakiler aynı değiller Sr33[silkroad] dosyası yok nası giricem yüksek lvlLe normal yoldan girsem olurmu yada loaderLA ?

Client gizleme tıklı iken sro ye giremiyorum, kaldırıp girince de zaten .id ile görüp trace ettiremiyorum update gerekiyor sanırım ? Client gizleme tıklı iken de sro açılmıo zaten kapatıo kendisini.

kukreknecmi demiş ki:
Client gizleme tıklı iken sro ye giremiyorum, kaldırıp girince de zaten .id ile görüp trace ettiremiyorum update gerekiyor sanırım ? Client gizleme tıklı iken de sro açılmıo zaten kapatıo kendisini.

20 dk dir deniyorum ayni sorun bendede var

bana bir çözüm gösterin lütfen

ben iSROBOt kullanıyorum ama oyuna bunlarla giremiyorum SR33.Softmod.loadera tıkladım silkroadın yerini gösterdim o bildgimiz önceki hatayı veriyo Sonra başka bi hata daha veriyo.

Hatanın Türkçe meali sizin verdiğiniz Rar dosyasının icinde x33.dll diye bi dosya varmıs o yok diyo:S
bilmem anlatabildimmi:(

bide ben bunu kullanabilmem icin illaki SM mi almam lazım başka türlü olmuyomu:(

Yukarı Alt