JasonWalker demiş ki:evet aynen öyleCiqlet demiş ki:jason bune harıkalar yaratıyosun o zmn clıent olmayınca pc yıde kasmaz oley 10 15 tane acam hemen bot gıbımı*
seboistugur demiş ki:ii gunler arkadaslar benim sro loader ile ilgili prob ım varyardımcı olursanız cok sevinirimşöyle anlatayım acıyorum programı id mi sifremi yazyorum image code cıkıyor normalde onu 1kere girdikten sora sag üstte char isimleri cıkar secer ve gireriz bende ise surekli yeni image code geliyor bunu nasıl çözebilrim acaba?
Muhahahahaahahaseboistugur demiş ki:ii gunler arkadaslar benim sro loader ile ilgili prob ım varyardımcı olursanız cok sevinirimşöyle anlatayım acıyorum programı id mi sifremi yazyorum image code cıkıyor normalde onu 1kere girdikten sora sag üstte char isimleri cıkar secer ve gireriz bende ise surekli yeni image code geliyor bunu nasıl çözebilrim acaba?
loader dc vermesini engelliyor ve sürekli üst üste deneyebiliyorsunseboistugur demiş ki:ben loader için sormuştum arkadaslar:)eger loader için soyluyorsanız aynı şey onun için de gecerli diyorsunuz yani tmmdır sagolun:)
Bunu indir bir de,ProAnqeLLs demiş ki:JasonWalker ben PC mi Formatladım Her şeyi kurdum ama Uygulama yapılandırlması sonucu başlatılamadı diyo Linkte gösterdigin şeyide yükledim ama gene aynı Rardan tekrar çıkarttım sonuç gene degişmedi yardım et
ya bendede arkadaşın hatadan veriyor her 2 linkide indirdim fakat birazcık yükledikten sonra kapanıyor hemen ..JasonWalker demiş ki:Bunu indir bir de,ProAnqeLLs demiş ki:JasonWalker ben PC mi Formatladım Her şeyi kurdum ama Uygulama yapılandırlması sonucu başlatılamadı diyo Linkte gösterdigin şeyide yükledim ama gene aynı Rardan tekrar çıkarttım sonuç gene degişmedi yardım et
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en