aynen ???? hatası alıyorum silkroadı açınca o açıkken çözüm varmı yoksa updateyimi beklicez ?

Program ii gslde. Pet calısmıyo sanırım Peti calıstırmak için bi plugin yada bi yol war mı?

kardes her sey tmm da ama [sr33]Silkroad.exe bole bi sey yoki dosyann içnde :S

Jason Herse Guzlde ama [sr33]Silkroad.exe die bir sey yok indirdimiz dosyann içinde

ii gunler arkadaslar benim sro loader ile ilgili prob ım varyardımcı olursanız cok sevinirim:wink1:şöyle anlatayım acıyorum programı id mi sifremi yazyorum image code cıkıyor normalde onu 1kere girdikten sora sag üstte char isimleri cıkar secer ve gireriz bende ise surekli yeni image code geliyor bunu nasıl çözebilrim acaba?

seboistugur demiş ki:
ii gunler arkadaslar benim sro loader ile ilgili prob ım varyardımcı olursanız cok sevinirim:wink1:şöyle anlatayım acıyorum programı id mi sifremi yazyorum image code cıkıyor normalde onu 1kere girdikten sora sag üstte char isimleri cıkar secer ve gireriz bende ise surekli yeni image code geliyor bunu nasıl çözebilrim acaba?

arkadaşım senn sorununun çözumu yok o olay serverlewe dolu ile olur..

seboistugur demiş ki:
Muhahahahaahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Arkadaşım senin server doluluğu denen şeyden haberin yok galiba :think: :think:

ben loader için sormuştum arkadaslar:)eger loader için soyluyorsanız aynı şey onun için de gecerli diyorsunuz yani tmmdır sagolun:)

seboistugur demiş ki:
ben loader için sormuştum arkadaslar:)eger loader için soyluyorsanız aynı şey onun için de gecerli diyorsunuz yani tmmdır sagolun:)
loader dc vermesini engelliyor ve sürekli üst üste deneyebiliyorsun :roll:

cok enteresan olay...

DrewBenton Programini alinti yapmissiniz güzelde, madem kendi isminizi kullaniyorsunuz, yapsaniza loader in update ini :wink1:

Loader hala calismiyor

yapılandırma hatası alıyordum microsofttan ilgili programı indirdim hala alıyorumnasıl düzeltebilirim

JasonWalker ben PC mi Formatladım Her şeyi kurdum ama Uygulama yapılandırlması sonucu başlatılamadı diyo Linkte gösterdigin şeyide yükledim ama gene aynı Rardan tekrar çıkarttım sonuç gene degişmedi yardım et

JasonWalker demiş ki:
ProAnqeLLs demiş ki:
JasonWalker ben PC mi Formatladım Her şeyi kurdum ama Uygulama yapılandırlması sonucu başlatılamadı diyo Linkte gösterdigin şeyide yükledim ama gene aynı Rardan tekrar çıkarttım sonuç gene degişmedi yardım et
Bunu indir bir de,
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en
ya bendede arkadaşın hatadan veriyor her 2 linkide indirdim fakat birazcık yükledikten sonra kapanıyor hemen ..

Yukarı Alt