Yaf bu hep hata vcredit yüklesende gene aynı hatayı veriyo çalıştıgından eminmiyiz. yane

JasonWalker demiş ki:
ProAnqeLLs demiş ki:
JasonWalker ben PC mi Formatladım Her şeyi kurdum ama Uygulama yapılandırlması sonucu başlatılamadı diyo Linkte gösterdigin şeyide yükledim ama gene aynı Rardan tekrar çıkarttım sonuç gene degişmedi yardım et
Bunu indir bir de,
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en
Olmuyo ya gene düzgün başlamadı dio. Xp sp3 oldugu için ola bilirmi sp2 de çalışıyodu eski sürümü bende

- Resim Silinmiş.

Bende de bu hatayı veriyo nedeni nedir acaba,bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
slm herseyii harfi harfine fakat bı turlu acamıyorumm hatta kuramıyorum bile yanii hep DLL hatasıı veriyo yapılandırma hatasıı dediğiniz seyide indirdim fakat oluyoo neden olabilir yardımcı olurmusun ?

EnDZoNe

- Resim Silinmiş.

böyle bi hAta alıyorumm yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
1.59 ile tam uyumlu değil bu, Ana charı kontrol etmek için client hook yapıp sr33 üstünden oyuna sokmalısınz, anca o zman .id ile id alıp kasacağını charı yada ezükleri trace ettirebilirsiniz. 1.59 da handshake faln farklı o yüzden de Ana charınızı normal oyunu açıp sr33 üstünden oyuna sokamıyorsunuz. Sade clientlessları oyuna sokabilirsiniz ama o da değişen şeyler yüzünden riskli.

SR33 ün 1.59 ile uyumlu hale getirilmesi lazım.

hata alıyorum sr33 softmod loaderi açarken xdll hatası bu yüzden trace attıramıyorum çarlara çözümünü bilen varmı

Yukarı Alt