yha jasoncum Ben normal açtıgım charımdanmı diğer charlara komut vercem :|
hayır sen dğer charına girip ordan kontrol edeceksin.musser14 demiş ki:kardeş bu sro bot tbot yada agbot olmadanda bot gibi kasıyomu yani gold bot gibimi?
Gold Bot Gibi Demi Süper olur xD|O²| demiş ki:Bide bot lu olsa süper olacak eline saglık
Sen Başta Ayarlıyosun remote Diye Yani Önce O char Kimden Pm alırsa alsın Senin ismin olmayınca komutları Kabul etmiyor sadece senin komutlarını uyguluyor!ByCoDeR demiş ki:Öncelikle teşekkürler iyi bir program gerçekten. Ancak aklıma bir soru geldi. Bunda asıl yöneteceğimiz karakteri tanımlıyormuyuz ? Ben sit dedim oturdu neyse. Ya başkası derse bir oturdu daha kalkmaz ne olacak ? :) Ya da salladılar pm den koordinatı oraya gidiyor mesela hep öle öle bir hal oldu diyelim ? Böyle sorunlar olabiliyormu ?
öyle yaptım zten sit diyince oturu more diyince hareket edio ama trace işlemio kardeş sorun o ?JasonWalker demiş ki:Arkadaşlar komutları atmadan önce programdan seçenekleri göstere tıklayın. Ana char bölmesinden Clientli charınızın adını yazın tamam diyin ve altındaki seçeneği işaretleyin.