kullanırsın tabiiki. parmağı aç [sr33]Silkroad.exe den oyuna gir.spycasus demiş ki:Çalışıyo cidden oluyor yanlız. lvl yüksek adamı botla kullanamazmıyız.
[sr33]Silkroad.exe yi silkroad klasörünün içine at.spycasus demiş ki:Şimdi ag bot kullanıyorum. D sürücüsünde packt lanmış sro var ag bot için onu kullanıyorum. nasıl çalışacak açıklarmısın biraz.
ya normal agbotu çalıştırır gibi yapacaksın. ama silkroad a [sr33]Silkroad.exe den gireceksin.spycasus demiş ki:Şimdi agbotta nu connectör açılmadı. O zaman çalışırmı. 2. si ag bot için pahct yapıyoduk yeniilemeye gerek yok sanırım.
ne demek .. ?!!!!!!!spycasus demiş ki:ok çok saol çok makbule geçti vallaha. eline saglık.
seçenekleri göster bölümünden karakter koduna bak. trace KOD olarak yaz. Trace atacaktır.spycasus demiş ki:Komutlarda bi sorun var ama trace yazıyorum no trace id set diyor sro cillients.
hmm seçenekleri göster kısmından ana char bölmesine gel ordaki boşluğa ana charının adını yaz tamam de ve aşağıdaki seçeneği işaretle. bi de böyle dene bakalım.. Ayrıca pm olarak atıyorsun değilmi bunları.spycasus demiş ki:Karakter ıd F06F44 yazıyodu.
trace F06F44 traceF06F44 yazdım gene olmadı
trace 'de sorun var o zaman..spycasus demiş ki:ya şimdi benim yüksek lvl çarın adı _Deadtime_ ezik olan Qite nasıl olacak.
ben deadtime le Qiteye atıyorum pm yi öldümü kalkıyo oturuyo felan ama. Bi trace atmadı.
bu softmode kullananlar için.spycasus demiş ki:Biraz soru yagmuru gibi oldu ama. clientless içindeki loader x33.dll hatası veriyor eksik dosyamı var acaba. Visual c++ yı kurdum. Vede önce yüksek lvl çara botla girsek bişey farkedermi.