Arkadaşlar Clientless İke Girdiğimde Pet Çalışmıyor.. Hemen Yanındaki İtemi Bile Almıyor..Sırf Jevel Toplasın Die Yan Chara Pet Aldım Fakat Çalışmıyor Malesef :| Buna Bir Çözüm Yokmudur?

NOT: Pette Gerekli Ayarlar Yapılı Normal Girdiğimde Topluyor Fakat Clientles İle Girdiğimde Toplamıyor :S

ben youan bile giremiyorum :( ama pet calısmıyordu zaten daha önce kullandıgımda calısmıyordu

FreeDom demiş ki:
Arkadaşlar Clientless İke Girdiğimde Pet Çalışmıyor.. Hemen Yanındaki İtemi Bile Almıyor..Sırf Jevel Toplasın Die Yan Chara Pet Aldım Fakat Çalışmıyor Malesef :| Buna Bir Çözüm Yokmudur?

NOT: Pette Gerekli Ayarlar Yapılı Normal Girdiğimde Topluyor Fakat Clientles İle Girdiğimde Toplamıyor :S
Kardeş sen de şu anda çalışıyormu ?

Prestij

Tanınıyorum
Clientless le girdiğim düşük lvl charı kasan ve normal olarak girdiğim yüksek lvl char DC yediğinde tekrar girmek istediğimizde önce tüm clientless ları kapatmamız gerekiyor en son clienlessleri tekrar tekrar girmemiz gerekiyor. Bunu engellemenin bir çözümü farklı oturumdan clientless ları açmak ama nedense PC oturumlar arası geçiş esnasında res atıyor. Farklı oturumda açmak dışında bunu engellemenin yöntemi varmıdır acaba ?

acaba canlı olarak yetkili kisilerle nasıl irtibata geçip sorularımızı canlı alabilirz :D ?

kardeş bunu 164 ile uygun hale nasıl getırebılırz ve yada bunun gibi basşka program var mı ?

Ardaşlar lütfen bu programı kullanmayın ben kullandım charım 70+ oldu banlandı üzerinde 850 silk +pre varken

Prestij

Tanınıyorum
Dediklerini tamamen uygulamaya başladılar, illegal girişler artık çok tehlikeli, clientless kullanan bi arkadaşım 750 silk yükledi ve melek kanadı taktı ama sonuç hüsran. Artık dikkat etmek lazım.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
JasonWalker demiş ki:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Eğer yapılandırma hatası alıyorsanız ;

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en

İndirmeniz yeterli olacaktır.

Not : Arkadaşlar komutları atmadan önce programdan seçenekleri göstere tıklayın. Ana char bölmesinden Clientli charınızın adını yazın tamam diyin ve altındaki seçeneği işaretleyin.

Kod kullanmak istemiyorsanız ;
- Resim Silinmiş.

Resimler :
- Resim Silinmiş.

Download :
http://rapidshare.com/files/170590840/Clientless_1.170_-_JasonWalker_-_www.extraloob.com.rar.html

Saygılarımızla,
exl2014-logo1.png

uuu jason'ım kuzum kaldı mı birşey düzenlenmedik tebrikler harika işler çıkartıyorsun bu arada görseller espio'ya mı ait ^^

Son düzenleme:
Yukarı Alt