elıne saglık ama ben bı yerde takıldım yapılandırma hatasını gidermek için lınk vermısın ındırdım kurdum ama gene aynı yapılandırma hatasını verıyo sorun ne olabılır acaba teşşekkurler tekrar :cry:

teşekkrler jasonn yalnz bnm bilgisayarda hata verio ne yapmam gerekio o dedğin programıda indrdm kurdm ama hala verio ne yapmam gerekio açtğmda uygulama doğru olmadğndan, bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı tekrar yüklemek sorunu giderebilir yazıo.

Ben bişey sorabilirmiyim.Xian da oynuyorum yeni char açtım 10 lwl full farm ben sadece onu gidip free taxi ye bıraksam olmazsı illa bi tane daha mı chara girmek lazım?

Ya Hocam Ben Daha Programı Kuramadım Ben O [SR33]Clientless.exe e Girmeye Çalışıyorum Bana "Could Not Find The "SR33.exe" process Runing. Please Run SR33 Before Runing This Clientless

Neyse O Loadera Sro_Clienti Gösteriom Oda x33.exe Hatası Verio Neden dir Bu Benim Client Orginal Ondan oLabilrmi?

ziyacan demiş ki:
teşekkrler jasonn yalnz bnm bilgisayarda hata verio ne yapmam gerekio o dedğin programıda indrdm kurdm ama hala verio ne yapmam gerekio açtğmda uygulama doğru olmadğndan, bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı tekrar yüklemek sorunu giderebilir yazıo.
aynı sorun bende war bende yapılandırma programı yukledım ama aynı gene
bi çözum warmı ?

Bazı sitelerde pluginde stall eklentisi olduğunu gördüm buna dahil edebilirmisiniz yada nasıl dahil edebiliriz ? amacım bununla stallbot açtırmak.
Teşekkürler.

selam arkadaşım 6 yıldır silkroad oynuyorum 30 yaşındayım zeusta ytl ile char yapıyorum evimde 2 pc var ve bi pc de 4 diğerinde 3 toplm 7 char açabiliyorum.
pc den ve proğramların coğundan iyi anlarım donanım konusunda çok fazla bilgim var.
fakat bu clientsiz oyuna girme proğramını bi türlü çalıştıramıyorum. Daha öncede denedim olmayınca vaz geçtim. Fakat char siparişleri artınca proğrama gereksinim duydum ve indirdim visual c++ de dahil pc de tüm proğramlarım var fakat hala yapılandırma hatası alıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirsen inan çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

WiId_DRAGON demiş ki:
ziyacan demiş ki:
aynı sorun bende war bende yapılandırma programı yukledım ama aynı gene
bi çözum warmı ?

hyr jasondan cvp bekliorm:)

Yukarı Alt