ben yaptım ama sadece oyuna girip diger charla ezik i kasamıyorum silkroad.exe ye tıklıyorum Gameguard geliyor sonra küçük silkroad resmi çıkıyo Tak orda NetError Disconnet yazıyo yüksek level e baglanamıyorum ama SR33 ü kapadıgımda öyle hata vermiyo acaba nuccecor mu kullanmak gerek :S

1,72 yi bekleme elinde serverlist.ini dosyası var ise Version.txt ini içinde 171 yazan yeri 172 yap devam et tabi banada bi yardımcı ol lütfen.
Eger yardım edersem çok iyi olacak

Jason yardım edermisin Lütfen ben Ezik chara giriyorum sonra Silkroad.exe den girmeye çalışıyorum Küçük resim çıktıgında game guard dan sonra Orda Neterror disconnet yazıyor yardım et Pls

Prada

ProAnqeLLs demiş ki:
Jason yardım edermisin Lütfen ben Ezik chara giriyorum sonra Silkroad.exe den girmeye çalışıyorum Küçük resim çıktıgında game guard dan sonra Orda Neterror disconnet yazıyor yardım et Pls

sonra silkroad exe den girme.. Loader var loderdan gir :thumbsup:

ben öncedende kullandım ama pc formatladım yeni yükledim herşey yaptım could not find the server list.ini please make sure it exists in the same folder hatasını verdi yaardım cı olursan seviniirim

kardeşim saolda x33.dll hatası weriyor kullanamıyorum yani bi yardımcı olursan sewinirim yani solediğin herşeyi yapmış bulunmaktayım

sa beyler ? temzidir demi bu program virs trjn vs gib biş olaz ????? bana sro laoder lazı mbeyler yaa 1.73 gb bişi

hacım bende surekli hata alıyorum... sana zahmet olcak ama sen bu programı yapmayıda resimli bi şekilde anlatabilrmisin? bide 1.173 e uyumlu mu ??? :roll: :roll: :roll:

Yukarı Alt