Nasıl çözdüğünü söylersen daha makbule geçer.2easy4me demiş ki:ilkercim sagol.
üstün zekam sayesinde hallettik.mutluyuz.
xtreme olayını hallettik.
isteyene burdan söyleyebiliriz.
Atıyorum gerçek silaha 5, buff silahına da 6 yazalım. Oyunda F2'de gerçek silahı 5'e cleric rod ya da harp'ı 6'ya koyuyoruz.ilkercindik demiş ki:Nasıl çözdüğünü söylersen daha makbule geçer.
Özet geçiyimHarmonia demiş ki:Atıyorum gerçek silaha 5, buff silahına da 6 yazalım. Oyunda F2'de gerçek silahı 5'e cleric rod ya da harp'ı 6'ya koyuyoruz.ilkercindik demiş ki:Nasıl çözdüğünü söylersen daha makbule geçer.
Sonra hangi buffları basmak istediğini ayarlıyoruz programdan. Yaptıktan sonra da oyunda F2 slotuna x-bow(1) ve xtrem(2) yerleştireceğiz. Sonra programda 4. buff kısmına 1, 5. buff kısmına da 2 yazacağım.
Anlatamadım galiba ama iyi okursanız yaparsınız. Okumanıza rağmen yapamıyorsanız daha iyi anlatmaya çalışırım. Ya da 2easy4me gelsin o daha iyi anlatır.
İlker bir de bu buffları basarken neden masaüstüne atıyor yav onun bir önlemi yok mu göster demekten anam ağladı.
Hatta baya bi karışmış.Harmonia demiş ki:Evet aynen öyle Mertcim.
ps: ben daha detaylı anlatayım dedim fakat böyle daha karışmış.
Aynen client'i gizliyor. :?ilkercindik demiş ki:Clienti mi gizliyor?
Öyleyse yeni link veririm hemen.
Öyle değil dee clientin ismini değiştirilerek yapılabilir.Harmonia demiş ki:İlker bak konuna baak.
Yaa birden fazla silkroad açınca bu yöntemi tüm charlarda uyguluyor. :/ Bu yüzden charın nickine göre bir şey yapamaz mıyız? Bekliyorum böyle bir şey senden.
Eee bekliyoruz o zaman. xDilkercindik demiş ki:Öyle değil dee clientin ismini değiştirilerek yapılabilir.Harmonia demiş ki:İlker bak konuna baak.
Yaa birden fazla silkroad açınca bu yöntemi tüm charlarda uyguluyor. :/ Bu yüzden charın nickine göre bir şey yapamaz mıyız? Bekliyorum böyle bir şey senden.
İlk sorunun çözümünü atlattığımı sanmıştım. Daha önceden de oluyordu fakat yeni sürümlerle çözmüştüm. Bakalım daha çok şikayet gelecek mi?_titan_ demiş ki:silah değiştirip buf açıyo fakat kendi silahını eline almıyor.
bir sorum daha olcak tbot kullanırken botu durduruyor sanırım peki bu buf at üzerinde yolda biterse buf kullanmak için botu durduruyosa tbot kasma yerine gitmezki orada kalmıyormu ?