arkadaşlar guildimiz yeni arkadaşlar aramaktadır. bizimle aynı catı altında birleşmek isteyen bütün dostlarımızı bekliyoruz
www.ecsro.net demiş ki:Bende Burdayım Ruthless
şimdiden aramıza hoşgeldinRunAway demiş ki:basher abi nick İmmortaL olcak hrlde ben yeni çar açıcağım sizin guilde gelmeyi düşünüyorum gene hep beraber olmak(tabiiki sen izin verirsen)
One Minute = Yola Devamladycross demiş ki:Guildimiz Son hız ilerliyor.. herkeze başarılar
Prisoners demiş ki:Bende varım artık ..
imzanın altındaki codenin içersinde yazıyı komple kopyala ve imzana yapıştır seninde imzan olsuntoxic57 demiş ki:Beni unuttunuz galba :) O imzadan bende istiyorum Aramıza h.g immortal pm at yeter guilde bil kendini
oke abicim ypıyrum sumdu ReDBuLL 4everExtacy demiş ki:imzanın altındaki codenin içersinde yazıyı komple kopyala ve imzana yapıştır seninde imzan olsuntoxic57 demiş ki:Beni unuttunuz galba :) O imzadan bende istiyorum Aramıza h.g immortal pm at yeter guilde bil kendini
Bizim kendi unionumuz var Onlarında bi unionu var Birlesmek zorSweetLord demiş ki:NoWayOut ve ReDBuLL birLeşirse süper oLur :)
aynentoxic57 demiş ki:Bizim kendi unionumuz var Onlarında bi unionu var Birlesmek zorSweetLord demiş ki:NoWayOut ve ReDBuLL birLeşirse süper oLur :)
ReDBuLL 4everExtacy demiş ki:bizim masterliğimiz altında unionu kabul etmediler yolları acık olsun. bizde istedik tek bilek tek yumruk olalım ama maalesef bu kural sadece bizim guildimiz için geçerli imiş
ReDBuLLLLLLLLLLLL =====>>>>>> KaNaTLaNDıRıRRRRRrrrrRRrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!