tmm haklısın uzatmanın bi manası yk broironEyE demiş ki:Tamam bro uzatmayalım.Daha fazla sinirlenmeden uzayalım buradan...Crown demiş ki:Bas bas bağırıyoruz nWo ile gw yapın diye hiçbiriniz yanaşmıyorsunuz.erdione demiş ki:Anatolian la unionuz ne olmus ve gururda duyuyoruz bugun biraz ezildiniz ama kusura bakmayın
30 vs 10 kişiyle size o kadar direndik, 3.5 k fark atabildiniz, hala yendiğinizle övünüyor musunuz ? Yazıklar olsun ...
Zaten size anca 15 üyesi olup maximum 5 i online olan guildlere gw teklif etmek yakışır.
Bu konu burada daha fazla uzamasın lütfen
Yaptığın çok ayıp.İnsan gibi at demiş.Sen başka türlü cevap vermişsin.Efendi olmadığın anlaşılıyor.Acıyorum sana :)erdione demiş ki:Evet sorunum var bunu buraya tasımada oyunda görüs benle
Yoo,aksine onur çok iyi bir çocuktur,kerem sen bşy yapmışsndır seni gidi senikinginimin demiş ki:Yaptığın çok ayıp.İnsan gibi at demiş.Sen başka türlü cevap vermişsin.Efendi olmadığın anlaşılıyor.Acıyorum sana :)erdione demiş ki:Evet sorunum var bunu buraya tasımada oyunda görüs benle
Evet yerimiz var dyunda aktiv olan herkeze kapımız acıksonkahraman9 demiş ki:açıklamalarını çok beyendim lwl sınırıda yoq ise bir üyelik alabilirsem gelmeyi çok isterim.Tabi banada yer varsa
Buyur bekleriz,kapım sana hep açık mogazsonkahraman9 demiş ki:açıklamalarını çok beyendim lwl sınırıda yoq ise bir üyelik alabilirsem gelmeyi çok isterim.Tabi banada yer varsa