5x alımlar devam etmektedir !!!!
bencedetoxic57 demiş ki:Guildimiz full olmadan sizde bize katılın
Evet arkadaş bizim guildimize giricekti.Öncedende zaten bizdeydi.Yaptığınız ayıp bence.1925 demiş ki:Guildindeki bir adam beni oyundayken banladı.Halbuki ben ondan rica etmiştim oyundan çıkınca atarmısın diye.Böyle guild yönetilmez.Yetki verdiğin insanlara dikkat et.
4mat
Böyle şeylerin olması acı verici gerçekten masterin yetki verdiği kişilere özen göstermesi gerek1925 demiş ki:Guildindeki bir adam beni oyundayken banladı.Halbuki ben ondan rica etmiştim oyundan çıkınca atarmısın diye.Böyle guild yönetilmez.Yetki verdiğin insanlara dikkat et.
4mat
Anlayamadım.Extacy demiş ki:noluyor burda yaa herker karalama kampanyasımı başlattı.. 3-5 gün oyuna giremedim diye yer yerinden oynamış olmuş bir kere ama bir sormak lazım yapan kişeye neden yaptığını varsa bir yanlışı değerlendirilir ama bu kadar da karalama olmaz. oyun içinde olan bir tatsızlığı neden buraya bukadar basık bişr sekilde yansıtıyorsunuz ki, ben bu ufak bir olayın uzerine bu kadar yoğun gidilmesinde baska seyler ararım...
@1925 yapılan hata yüzünden affola emin ol ki bunu yapanla konusulacaktır...
@ironEyE bir seyin üstüne bu kadar gidilmez ben sizin guildinizde olanları burada paylaşşam ohooo neler olur neler. ama sizin yaptığınıza bakın sen millete örnek olucak seviyedesin ama bakıyorumda başka yöne sapıyorsun. yakıştıramadım
Tamam.Extacy demiş ki:anlayamadınsa salla gitsin boşver
Çamur at izi kalsın. Ne hoş ama demi ?!?!?!?Extacy demiş ki:noluyor burda yaa herker karalama kampanyasımı başlattı.. 3-5 gün oyuna giremedim diye yer yerinden oynamış olmuş bir kere ama bir sormak lazım yapan kişeye neden yaptığını varsa bir yanlışı değerlendirilir ama bu kadar da karalama olmaz. oyun içinde olan bir tatsızlığı neden buraya bukadar basık bişr sekilde yansıtıyorsunuz ki, ben bu ufak bir olayın uzerine bu kadar yoğun gidilmesinde baska seyler ararım...
@ironEyE bir seyin üstüne bu kadar gidilmez ben sizin guildinizde olanları burada paylaşşam ohooo neler olur neler. ama sizin yaptığınıza bakın sen millete örnek olucak seviyedesin ama bakıyorumda başka yöne sapıyorsun. yakıştıramadım
+1Black Rain demiş ki:Çamur at izi kalsın. Ne hoş ama demi ?!?!?!?Extacy demiş ki:noluyor burda yaa herker karalama kampanyasımı başlattı.. 3-5 gün oyuna giremedim diye yer yerinden oynamış olmuş bir kere ama bir sormak lazım yapan kişeye neden yaptığını varsa bir yanlışı değerlendirilir ama bu kadar da karalama olmaz. oyun içinde olan bir tatsızlığı neden buraya bukadar basık bişr sekilde yansıtıyorsunuz ki, ben bu ufak bir olayın uzerine bu kadar yoğun gidilmesinde baska seyler ararım...
Madem birşey söyledin devamını getir. Bir açıklama bekliyorum.
:? Ozaman madem 100 lvl olucan neden char kasıyorsun?Zaten kirlenecek niye ellerimizi yıkıyoruz.Biraz analitik düşün. ReDBuLL guildinin kıskanılacak bir yanı yok AnatoliaN`la union bi kere. :?erdione demiş ki:Arkadasınız guildimize gelmis geldigi gibi cıkmak istemis madem guilde geliyosun nie cıkmak istiyosun hemen :S Arkdasımda gidecegin guilde 3 gün sonra girersin demis ve guilden atmıs bunu bu kadar büyütücak ne var ReDBuLL kıskanıyosunuz anlamadım ki
Şu son cümle o kadar anlamlı ki ....ironEyE demiş ki::? Ozaman madem 100 lvl olucan neden char kasıyorsun?Zaten kirlenecek niye ellerimizi yıkıyoruz.Biraz analitik düşün. ReDBuLL guildinin kıskanılacak bir yanı yok AnatoliaN`la union bi kere. :?erdione demiş ki:Arkadasınız guildimize gelmis geldigi gibi cıkmak istemis madem guilde geliyosun nie cıkmak istiyosun hemen :S Arkdasımda gidecegin guilde 3 gün sonra girersin demis ve guilden atmıs bunu bu kadar büyütücak ne var ReDBuLL kıskanıyosunuz anlamadım ki
Hala anlamadılar. :) Globalden yaptığım açıklamayı burda bir daha yapıyorum:erdione demiş ki:Anatolian la unionuz ne olmus ve gururda duyuyoruz bugun biraz ezildiniz ama kusura bakmayın
Bas bas bağırıyoruz nWo ile gw yapın diye hiçbiriniz yanaşmıyorsunuz.erdione demiş ki:Anatolian la unionuz ne olmus ve gururda duyuyoruz bugun biraz ezildiniz ama kusura bakmayın
Tamam bro uzatmayalım.Daha fazla sinirlenmeden uzayalım buradan...Crown demiş ki:Bas bas bağırıyoruz nWo ile gw yapın diye hiçbiriniz yanaşmıyorsunuz.erdione demiş ki:Anatolian la unionuz ne olmus ve gururda duyuyoruz bugun biraz ezildiniz ama kusura bakmayın
30 vs 10 kişiyle size o kadar direndik, 3.5 k fark atabildiniz, hala yendiğinizle övünüyor musunuz ? Yazıklar olsun ...
Zaten size anca 15 üyesi olup maximum 5 i online olan guildlere gw teklif etmek yakışır.
Bu konu burada daha fazla uzamasın lütfen