kardeş zaten 100 tane weapon'u kafadan bassan + 5 tutar bu kadar uğraşmanın manası yok ki :lolmuch: :lolmuch:

ne alaka ya tek de +5geçiroz biz
100tane elixir weapon almaya kimin gücü yeter
Saturnde weap elixir 500k 100 tanesi
50m gold vericegine gidip basanlardan alamsı 50m zatn

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
batu34 demiş ki:
ne alaka ya tek de +5geçiroz biz
100tane elixir weapon almaya kimin gücü yeter
Saturnde weap elixir 500k 100 tanesi
50m gold vericegine gidip basanlardan alamsı 50m zatn
Aferin.

sen öyle yap o vakit güzelim yorma bizi de :lol:

TurKKillS

Buralıyım
Takımı
Galatasaray
+5 basmak içn gece 2-3 gibi online olum lagın olmadıgı zamanlar :lolmuch: sonra Arenaya gidib orda 5 eliixer wepoan ile + 5 basın :lolmuch: :lolmuch:

Not:Denemesi bedava extrabeer extrabeer Cool

Yaw warrior rehberine tıklıyorum buraya atıyor Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

A

Anonymous

Guest
ya güzel açıklama yapmışşsınız sağolun ama 3 gündür silaha +5 basmak için uğraşıyorum. 100 mil gold, 200 tane elixir weapon, 200 tane luck powder, 6 steady, 4 tane de 8 dg luck taş bastım +4 ten yukarı çıkmadı. Forum sayfalarında yazanları harfi harfine uyguladım ama hala silah +4. ne yapmam lazım. sinirden oyunu bırakmaya bile karar verdim. cevap verirseniz sevinirim.... Crying or Very sad

Sehzade demiş ki:
ya güzel açıklama yapmışşsınız sağolun ama 3 gündür silaha +5 basmak için uğraşıyorum. 100 mil gold, 200 tane elixir weapon, 200 tane luck powder, 6 steady, 4 tane de 8 dg luck taş bastım +4 ten yukarı çıkmadı. Forum sayfalarında yazanları harfi harfine uyguladım ama hala silah +4. ne yapmam lazım. sinirden oyunu bırakmaya bile karar verdim. cevap verirseniz sevinirim.... Crying or Very sad
100 MİL Shocked Shocked üstüne 150-200 MİL daha biriktir +7 alırsın mucX

sizden artı basma konusunda yardım istedim ama cevap alamadım. üyeliğim olmadığı için arkadaşımın üyeliğinden sorunumu anlatmaya çalışmıştım. 200 weapon,4 8 dg luck taş, 200 tane luvky powder ile bir silah +5 olamz mı???? bana başka silah lazım değil bu silahı kulanmak istiyorum. Kafaya da koydum.Buna da cevap verirseniz sevinirim.(alaycı olmazsa daha çok sevinirim) Mad

amma uzattınız bu konuyu yaw alın elinize 20 tane elixir lucky ve steady stone gidin lagsız bi köşeye basın tek tek olmadığı zaman bi 20 daha alıp gidip tekrar deneyim 100 elixir mi ne yaptınsen alınırmı okadar elixir de demeyin yolda kalmamak için en iyisi bu detective

slm arkadaşlar. Benim 7x glavier bir charım var ben bunu bladere döndürmek istiyorum. Yalnız glavie skilllerini fazla kapatmadan yapmak istiyorum. Bunun yerine cold'u kapatsam bana herhangi bir dezavantajı olurmu? Saygılar efem..... extraokk

Prada

0__0 demiş ki:
slm arkadaşlar. Benim 7x glavier bir charım var ben bunu bladere döndürmek istiyorum. Yalnız glavie skilllerini fazla kapatmadan yapmak istiyorum. Bunun yerine cold'u kapatsam bana herhangi bir dezavantajı olurmu? Saygılar efem..... extraokk
Durumuna göre o.. colddan vazgecersen fire a abanman lazim Fire blade + fire glavie takılırsın onun icinde bayaa bi sp kasman lazim ..

ExTralooB 100 elixir 200 kdan 20 m eder
+5ler en iyisi 65 m den satılıo
Lucky powderleri hesaplamadım unutma

Chine Tomb olayı Hurafenin babası Amuca kalkarak Connecte tıklama hurafesini yaparım ama cine tonmba gitmem boşuna Zaman kaybı xD
Silaha bide 5 tane lucky stone bassan 5mden 25 mde o 5mde luck powderler tutsa git kendie al +5 en kralından İşi sansa koma

+4 içinde şöyle deneyin ilk silahı powdersiz +1 ediyoruz ardından 3e kadar powderle basıyoruz garanti tutuyor sonrasında powder + global atıyorsunuz ve fuse ediyoruz +4 oluyor. +5 denemedim ama luck powder luck stone ve global atıp + basarsanız eminim +5 olur Wink

Yukarı Alt