Aferin.batu34 demiş ki:ne alaka ya tek de +5geçiroz biz
100tane elixir weapon almaya kimin gücü yeter
Saturnde weap elixir 500k 100 tanesi
50m gold vericegine gidip basanlardan alamsı 50m zatn
100 MİL Shocked Shocked üstüne 150-200 MİL daha biriktir +7 alırsın mucXSehzade demiş ki:ya güzel açıklama yapmışşsınız sağolun ama 3 gündür silaha +5 basmak için uğraşıyorum. 100 mil gold, 200 tane elixir weapon, 200 tane luck powder, 6 steady, 4 tane de 8 dg luck taş bastım +4 ten yukarı çıkmadı. Forum sayfalarında yazanları harfi harfine uyguladım ama hala silah +4. ne yapmam lazım. sinirden oyunu bırakmaya bile karar verdim. cevap verirseniz sevinirim.... Crying or Very sad
Yanmıyacaksa bas yanacaksa basmaStrongBreak demiş ki:ya bana 52+3 blue çıktı artı bassam mı ben de 52 lvl im de o bakımdan soruyorum
e yanimehmet125 demiş ki:Yanmıyacaksa bas yanacaksa basmaStrongBreak demiş ki:ya bana 52+3 blue çıktı artı bassam mı ben de 52 lvl im de o bakımdan soruyorum
Durumuna göre o.. colddan vazgecersen fire a abanman lazim Fire blade + fire glavie takılırsın onun icinde bayaa bi sp kasman lazim ..0__0 demiş ki:slm arkadaşlar. Benim 7x glavier bir charım var ben bunu bladere döndürmek istiyorum. Yalnız glavie skilllerini fazla kapatmadan yapmak istiyorum. Bunun yerine cold'u kapatsam bana herhangi bir dezavantajı olurmu? Saygılar efem..... extraokk