+5 basmakta gercekten birsey yok tamaen sans isi bazi zmnlar olur arka arkaya absitgnz 10 elxir bile tutarken bazi zmn +1 bile yapamssiiinz ama yinede +3 ten sonra 1 er gun bejkleyerek + basmaniz tavsiye edlir.

addIcFb

Aileden
Bizim Ark Var Hep Yapar + 5 tenha yerlere de gitmez ben olmaz demiom ama bencede şans işi bide premıum vrsa tamamdır :wink1:

Bnm arkadaşım Gözümün önünde 72 lik blade ve kalkana +7 bastı tek deneyişte bnce tmamen şans işi!

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
delicious demiş ki:
Bnm arkadaşım Gözümün önünde 72 lik blade ve kalkana +7 bastı tek deneyişte bnce tmamen şans işi!
tabiki şans işi öyle olmasaydı zati bas geç +11 yapardın ama herşeyinde bir yolu yordamı tabiri caiz ise raconu vardır :?!!!

Prada

extraloob demiş ki:
delicious demiş ki:
tabiki şans işi öyle olmasaydı zati bas geç +11 yapardın ama herşeyinde bir yolu yordamı tabiri caiz ise raconu vardır :?!!!

Aynen öyle ?!!!!!!!

Beyler bu yöntemler denenmiş yüksek yüzdeyle başarılı olunmuş yöntemlerdir.. Denersiniz denemezsiniz size kalmış.. Kafanızdakileri yapın olmazsa gelin birde bunu deneyin hesabı ?!!!!!!! çok biliyosanız kafanıza göre paso +5 basıyosanız zaten bu topicte ne işiniz var :santa:

ben hayatımda bu kadar sacma bir yontem duymadım.Valla sana ne dıyecegımı bilmiyorum yetmezmiş gibi birde cold imbue dan bahsetmıssn peh peh peh ben kendımı yormayayım

Ben bu yöntem ile bir kaç tane bastım % 85 diyebilirim ama şunu unutma bu işte sabır önemli
bazıları şans işi diyor tabi ki öyle ama gün beklemeden çok artılı silah basmak mucize gibi bişidir
ben elbiselerime önce +2 basar 2 gün oynarım 2 gün sonra oyunda şehre gelince elimde varsa pro elixir i basarım hemen ama kalabalık olmayan bi yerde ör:/hunter merchant ların etrafı
%90 +3 oluyo
2 3 gün oynadıktan sonra gene tenha bi yerde önce steady basarım sonra +4 ü basıyorum oda büyük bi ihtimalle oluyo ama burda şuna dikkat ediyorum üzerimde + basılı elbise takı silah ne varsa çıkarıp kasaya koyuyorum. ben böle yapıyorum +5 için de lucky stone dan yararlanıyorum

100 tane elixir weap , silah ve 50 tane lucky powder alana kadar o parayla +5 alınır ^^
Ayrıca benm mantık alın bi sürü elixir lucky gidin +4 basın 2 hafta bankada bekletin 2 hafta sonra silaha +5 sonra +6 deneyin (bende tuttu) sonra sonra immortal astral basın +7 ve +8 deneyin (bu da tuttu) sonra +9 denemeyin ^^

sellingLaRa demiş ki:
100 tane elixir weap , silah ve 50 tane lucky powder alana kadar o parayla +5 alınır ^^
Ayrıca benm mantık alın bi sürü elixir lucky gidin +4 basın 2 hafta bankada bekletin 2 hafta sonra silaha +5 sonra +6 deneyin (bende tuttu) sonra sonra immortal astral basın +7 ve +8 deneyin (bu da tuttu) sonra +9 denemeyin ^^
:mrgreen:

Yukarı Alt