kardes saulasın yaaa
sayende +5 yatımm artık sılahım 72+5 olduuuu
cok tesekkurlerrrrr
bıde arkadas ustte en ıyı +5 60m demıs gell odındee
bana 72+5 satt anında alammm
en ucuzu 100 m odaa bıbokayaramazz
bana 32 m mall oldu ama almak ıstesem en azından 170 m gıderdıı
buna str ve ınt philosophy tabletlerde dahıl suan +5ınt+5 str oldu

bnce bu kadar 100tane weapon elixir ve 50tane stone taşına werceğin parayla hazır yapılmış alırım Shocked dede tavisiyesi :?!!!

beyLer su Extra nın konuyu actıgı tarıhe bakın Allah Askına .. Wink

O zmnLar +5 basmak sımdı +7 basmak kadar zordu .. Exclamation

100 Elıxıre Artık +7 denıyOrlar .. :mrgreen:
100 Alamayan 20 Alsın extraokk
Onuda Alamayanın zaten +++ iLe işi oLMasın .. :mrgreen:

Beni Rational e sorun 15 tane waepon elıxırle +7 cıkardık .. ve Sattım . keske satmasaydım dedım sonra 52o m gOLd yedim +7 Olmadı.. :mrgreen:

Extraloob Sen şakamısın ? Bu oyunu gercekten bılıyomusun ? 100 elixir al 50 powder al +3 te kasaya koy kasaya koyunca ne oluyor GM okuyup ufluyormu ? Senınle tanısmak ısterım cok bılgılısın oyun hakkında senın fıkırlerıne ıhtıyacımız war eger kım oldugumu merak edıosan BillyHam Eldorado Gel char nasıl yapılır gosterem cold imbue dıosun neye dayanarak kım cold ımbue yaparkı :lol: 100 elixire +5 yapıon ben +7 yaparım 100 elixire astralsız ımmortalsız zaten yapmadıgım sey degil

ben hayatımda boyle salakca bişey duymadım. Bir gun bekleyip ondan sonra +5e denicekmişizde 100 weapon alıcakmışızda...ble ble ble. bu kesinlikle şans işidir. Bu işi hiç bi şekil garantiliyemessiniz Neutral

extraloob demiş ki:
- Resim Silinmiş.
iyi güzel lucky stone dan bahsediyorsun da lucky tablet/stone yapanlar nasıl yapıyorlar çünkü eskiden çok düşerdi, sonra hiç düşmemeye başladı, immortal stone ları item mall'a gitti, lucky ler ise yok ortalıkta...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yaw jigsaw ın full str warrior rehberine tıklıorum buraya gelior anasayfadan bi düzeltsniz onu extraokk

Karrdes yuh artık ben 100 tane wepon elixir aldıktan sonra silahı +9 yaparım +5 icin cektiginiz cileye degmez . 100 tane elixir parasına guzelinden bir +5 sialh alınır zaten ^^

arkadaslar ben denedim +4 yaptim şimdi +5 bakacaz işalla patlamaz para yok bide staed taplet yok nasil bulacam bilmiyom ama bakacaz şuan silahim 52+4 int 2 str 1 vala super oldu şuan bile paylaşim icin tesekur +5 de tutarsa varya silahin degeri 12 m dan aşaği olmaz vallaaaaaaaa hehhe www.extraloob.com saygilarimla

bu paylasımın için saol extra ama luckye filan pek gerek yok bence bosuna masraf ben 7 elixer la artı7bastım vede birçok artı 5 bastım hiç birinde de lucky yoktu . tabi basamadıgım da oldu ama çok fazla deil silah artı 5 olmuyorsa zorlamayacaksın baska bi silaha deniyeceksin[ :?!!! /color]

arkadaşım eline sağlık ii üfürmüşsün walla bana göre +5 basma taktikleri eskidi +7 veya 9 nası basacaz ?

Bir s ite admininden böyle bi konu açmasını beklemezdim.Taktik diye bişey yok.Hepsi hurafe.Bir gün aralıkla bekleyerem 7 bile basarsınız.

Yukarı Alt