sipraktin diye bi ilaç içiyorum iştah açıcı uykuda getiriyor sabah kahvaltıdan sonra çak bir kaşıkKemalist demiş ki:Uykusuzluk sorunu yasayip cozup bulan oldu mu ? Ilac tedavisi vs ?
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
yok kanka bende herhangi bir robotluk söz konusu değil sabah kahvaltıdan sonra içip okula gidiyorum öğlene acıktırıyor yemeği yiyip ordan spora ondan sonra geri yemek akşam yine yemek yatarken yemek falan iyi oluyor ama kilo alıyormuyum adam akıllı hayır 6 ay içinde 56 kiloda 63'e çıktım son 2 aydırda 63 kiloda seyrediyorum yakında diyet programına başlıcam protein ağırlı umarım işe yararCollapse demiş ki:Selam.
@Rewind kanka o ilaçların çok fena yan etkileri oluyor ben iştah açıcı olarak araştırdım eskiden insanı yemek yeyip uyuyan bir robota çeviriyomuş
Bende spora başlamayı düşünüyomda, roaccutane kullanıyorum spor yapmak yasakmıdır , kullanan arkadaşlardan yardımCollapse demiş ki:Nisanda spora başlayacam yine, iştah sıfır, 1 tabak yemekle bir gün geçirebilirim :) Askerde acemi birliğinde düzelmiştim 68 kiloya kadar çıkmıştım. şimdi yine 65lerdeyim. Sporla 70i zar zor görürüm. Olmazsa primobolan depot kullanıcam 70ten sonra. Ama kullanmam inşallah uzak durulması gereken ilaçlar bunlar...
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
bro naptın ben aynı boyda 66 kiloyum kafaları yiyorumCezaAlp demiş ki:Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende spora başlamayı düşünüyomda, roaccutane kullanıyorum spor yapmak yasakmıdır , kullanan arkadaşlardan yardımCollapse demiş ki:Nisanda spora başlayacam yine, iştah sıfır, 1 tabak yemekle bir gün geçirebilirim :) Askerde acemi birliğinde düzelmiştim 68 kiloya kadar çıkmıştım. şimdi yine 65lerdeyim. Sporla 70i zar zor görürüm. Olmazsa primobolan depot kullanıcam 70ten sonra. Ama kullanmam inşallah uzak durulması gereken ilaçlar bunlar...
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Boy 1.78
Yaş 19
Kilo 51