İyi akşamlar beyler

Pejonun bu reklamını görmüş müydünüz?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
İyi akşamlar beyler

Pejonun bu reklamını görmüş müydünüz?
citroen'in bi ara muhteşem bir reklamı vardı herkes arabayı kaçırıyordu falan sonra bidaha bulamadım
neyse onun kadar olmassada güzel :)

İyi geceler GKFC On!

Hewaller

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Ah bide ben barışsamda eskisi gibi salakça davranmıyorum birazda gurur yapıyorum mesaj atsam barışırızda o atsın istiyorum oda atmıyor bende anlıcan imkansızlaşıyo git gide limon durumum vahim Allah mutluluğunu daim etsin

Ben eski sevgilisi yüzünden ailesinden korkan bir kızla beraber oldum beraberliğimiz süresince, istanbul'a kızın yanına gittim,
görüştük seviştik ettik falan izmir'e geri döndüm. Kızla okadar fotograf çekindik, bir tanesini sosyal paylaşım sitesine atmadı. Günlerce bekledim takip etsin diye,
yok tık yok olayın derinliğine inmeye çalıştım, olay basitmiş işte eski sevgilisi onu babasıyla tehdit ediyor sözde sevgili olduklarını babasına söylermiş.
hiç tatmin etmedi beni bu yalan, defalarca doğruyu söylemesi için şans verdim nuh dedi peygamber demedi, bende ayrıldım anasını satim.

Bu mesaj Gerilla rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gerilla demiş ki:
Ben eski sevgilisi yüzünden ailesinden korkan bir kızla beraber oldum beraberliğimiz süresince, istanbul'a kızın yanına gittim,
görüştük seviştik ettik falan izmir'e geri döndüm. Kızla okadar fotograf çekindik, bir tanesini sosyal paylaşım sitesine atmadı. Günlerce bekledim takip etsin diye,
yok tık yok olayın derinliğine inmeye çalıştım, olay basitmiş işte eski sevgilisi onu babasıyla tehdit ediyor sözde sevgili olduklarını babasına söylermiş.
hiç tatmin etmedi beni bu yalan, defalarca doğruyu söylemesi için şans verdim nuh dedi peygamber demedi, bende ayrıldım anasını satim.
şuan eski sevgilim çorumdan geldi yarın onunla buluşacağım. :uyku:

Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:
Ah bide ben barışsamda eskisi gibi salakça davranmıyorum birazda gurur yapıyorum mesaj atsam barışırızda o atsın istiyorum oda atmıyor bende anlıcan imkansızlaşıyo git gide limon durumum vahim Allah mutluluğunu daim etsin
teşekkürler kardeşim darısı basınaaa

Amin beyler EXSROAD R oynayan var mı içinizde? Aynı sistemle yeni oyun açılmış bigo sro R diye 14dg arabian falan var 125cap başlamayı düşünen varsa beraber başlayalım ayrıca silkroad R hiç oynamadım daha önce sizce çin mi avrupa mı ?

Yukarı Alt