Gücümü Pınar Mayonezlerinden alıyorum.Ailecek yiyoruz.
citroen'in bi ara muhteşem bir reklamı vardı herkes arabayı kaçırıyordu falan sonra bidaha bulamadımCollapse demiş ki:İyi akşamlar beyler
Pejonun bu reklamını görmüş müydünüz?
şuan eski sevgilim çorumdan geldi yarın onunla buluşacağım.Gerilla demiş ki:Ben eski sevgilisi yüzünden ailesinden korkan bir kızla beraber oldum beraberliğimiz süresince, istanbul'a kızın yanına gittim,
görüştük seviştik ettik falan izmir'e geri döndüm. Kızla okadar fotograf çekindik, bir tanesini sosyal paylaşım sitesine atmadı. Günlerce bekledim takip etsin diye,
yok tık yok olayın derinliğine inmeye çalıştım, olay basitmiş işte eski sevgilisi onu babasıyla tehdit ediyor sözde sevgili olduklarını babasına söylermiş.
hiç tatmin etmedi beni bu yalan, defalarca doğruyu söylemesi için şans verdim nuh dedi peygamber demedi, bende ayrıldım anasını satim.
teşekkürler kardeşim darısı basınaaaFlorensia demiş ki:Ah bide ben barışsamda eskisi gibi salakça davranmıyorum birazda gurur yapıyorum mesaj atsam barışırızda o atsın istiyorum oda atmıyor bende anlıcan imkansızlaşıyo git gide limon durumum vahim Allah mutluluğunu daim etsin