Takımı
Besiktas
@muharrem

Dostum kesinlikle en acilinden kızla aradaki tüm bağı kopar. Ben Yaptım o hatayı hem de bırak 1.5 yılı 1 günlük sevgilisiydi kardeşim dediğim adamın. Şimdi 7 ay oldu görüşmüyoruz çocukla. Çok pişmanım ama nafile. He diyosan çok seviyorum kızı falan çocukla Konuş müsaade iste.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:
Hacılar bi kızla görüşüyorum yeni tanıştık falan eskiden 2-3 yıl once samimi olduğum takıldığım bi arkadaşım yani o zamanlar kardeşimdi daha sonra merhaba merhaba selamlasıyoruz hala o cocugun eski sevgilisiyle görüşüyorum 1yıl falan cıkmışlar daha 1bucuk ay once ayrılmıslar sizce ne yapmalıyım yol gösterin bana :S
Kardeş çık affetme genç adamsın takılma böyle şeylere olur buda biter boşver anı yaşa

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Gerilla rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gerilla demiş ki:
ya aklıma birşey takılıyor sürekli (Duygusuzz) nerde?
Kardeş o duygusuz benim globalleşen dünyada benimde kullanıcı adımı değiştirmem gerekiyordu artık :mrgreen:
GKFC On

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Florensia demiş ki:
Hacılar bi kızla görüşüyorum yeni tanıştık falan eskiden 2-3 yıl once samimi olduğum takıldığım bi arkadaşım yani o zamanlar kardeşimdi daha sonra merhaba merhaba selamlasıyoruz hala o cocugun eski sevgilisiyle görüşüyorum 1yıl falan cıkmışlar daha 1bucuk ay once ayrılmıslar sizce ne yapmalıyım yol gösterin bana :S
Yap , yapma diye bir tavsiye yapmak doğru olmaz . Bu senin duygu ve düşüncelerine , arkadaşınla olan samimiyetine göre değişir . Ayrıca görüşüyoruz dedin henüz ortada kesin birşey yok . Diyelim oldu ve ciddi bir ilişki yaşıyorsunuz , bu arkadaş tanıdığın için gerçekten problem olur için içini yer 1.5 yıl sonuçta , herhangi bir tartışmanızda konu oralara uzayabilir vb. vb. vb. . Sıfırdan biriyle başlaman senin huzur ve mutluluğun için daha iyi olacaktır . (Eğer ciddi bir ilişki düşünüyorsan) :wink1:

Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rewind demiş ki:
Bu mesaj Gerilla rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gerilla demiş ki:
ya aklıma birşey takılıyor sürekli (Duygusuzz) nerde?
Kardeş o duygusuz benim globalleşen dünyada benimde kullanıcı adımı değiştirmem gerekiyordu artık :mrgreen:
GKFC On
Benim aram çok iyiydi zamanında Duygusuzz'la :mrgreen:

Bu mesaj Mr.Bean rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mr.Bean demiş ki:
Florensia demiş ki:
Yap , yapma diye bir tavsiye yapmak doğru olmaz . Bu senin duygu ve düşüncelerine , arkadaşınla olan samimiyetine göre değişir . Ayrıca görüşüyoruz dedin henüz ortada kesin birşey yok . Diyelim oldu ve ciddi bir ilişki yaşıyorsunuz , bu arkadaş tanıdığın için gerçekten problem olur için içini yer 1.5 yıl sonuçta , herhangi bir tartışmanızda konu oralara uzayabilir vb. vb. vb. . Sıfırdan biriyle başlaman senin huzur ve mutluluğun için daha iyi olacaktır . (Eğer ciddi bir ilişki düşünüyorsan) :wink1:
Hayırlısı bakalım gönül ferman dinlemiyo hacım sağolasın yinede :beer:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Turk futbolu arkaya yaslanarak macin kazanilamayacagini ne zaman anlayacak cok merak ediyorum. Gol olana kadar 5 dakika boyunca atak yapti hollanda...

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme:
boşverinde 90.dk çek bi tane çaktı çakmaz olaydı kupon yattı 670lira gg 1dakika dan hemde 1dakika ya altı üstü 1dakika hadi uzatmalarla 4 dk olsun yattı gitti ağladım sinirden krize girdim yeminle

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Daha var 16 gün , çıktığında adam akıllı bir şey çıksa bari.

Bu mesaj Temet Nosce rumuzlu uyeden alinti yapildi
Temet Nosce demiş ki:
Yazın anca oynarım, ultrada açtığım grand theft auto serisinden ilk oyun olacak sanırım. Acısını çıkartacağım summer6:
Aynen benim de :D

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Takımı
Besiktas
Gn8 all

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Yukarı Alt