Server
Flora
Takımı
Galatasaray
selam beyler ,

Bu aralae bizim buralarda herkes hasta bende dahil. Iyi bir girip salgini cikti...

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme:
Takımı
Besiktas
Mersinde domuz gribinden ölenlerde varmış sıkıntı ya
Herkese sa

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rewind demiş ki:
Mersinde domuz gribinden ölenlerde varmış sıkıntı ya
Herkese sa
Yurt genelinde var 30 kisi olmus. Basimiz dertten bir turlu kurtulmuyor. Domuz gribi olani direk bizim kampusun yanindaki hastaneye getiriyorlar , yayilsa butun kampus mefta...

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Feto gucunu belli etti secimlerde , bu ulkede ki gucu %1 bile degilmis. Yavas yavasta akp bitirir o %1'ide.

Son düzenleme:
GKFC ON

Selam beyler.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Selam, makina sınıfıyla halısaha yaptık hard yorgun şekilde yarım gözle yarım bir sigarayla ve slow bir müzikle buraya uğradım. Nasılsınız ?

Daha yarım saat öncesine kadar iyiydim taa ki Game Of Thrones 3. sezon 9. bölümün finalini izleyene kadar...

Gerisini diziyi izlemeyenler okumasın.

Ya arkadaş ben bu kadar dumur eden bir dizi daha izlemedim hayatımda. Tamam şaşırtıcı ve gerçekçi olması güzel ama her seferinde seyirciyi heyacanlandırıp seyircinin istediği şeyin tam tersini olması insanı şok ediyor. 30 bölümdür iyi giden tek şey Khalesinin yükselişi ve Brand Starkın ölmemiş olması... Bunlara da sevinemiyorum çünkü her an ikisininde kafasını birisi kesecek diye her sahnede tedirginim. Arya Stark tam annesine kavuştu derken annesinin kafasını kesmeleri nedir ya?!? Hele ölen at kurt vb hayvanlara ayrı üzülüyorum. 30 bölümdür bolca meme ve kesilen kafa gördüm eekd1 eekd1

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
Daha yarım saat öncesine kadar iyiydim taa ki Game Of Thrones 3. sezon 9. bölümün finalini izleyene kadar...

Gerisini diziyi izlemeyenler okumasın.

Ya arkadaş ben bu kadar dumur eden bir dizi daha izlemedim hayatımda. Tamam şaşırtıcı ve gerçekçi olması güzel ama her seferinde seyirciyi heyacanlandırıp seyircinin istediği şeyin tam tersini olması insanı şok ediyor. 30 bölümdür iyi giden tek şey Khalesinin yükselişi ve Brand Starkın ölmemiş olması... Bunlara da sevinemiyorum çünkü her an ikisininde kafasını birisi kesecek diye her sahnede tedirginim. Arya Stark tam annesine kavuştu derken annesinin kafasını kesmeleri nedir ya?!? Hele ölen at kurt vb hayvanlara ayrı üzülüyorum. 30 bölümdür bolca meme ve kesilen kafa gördüm eekd1 eekd1

Dizi bana ilk sezondan vurdu voleyi. Bu adam bas rol olduremezler yeaa yaparken vurdular reisin kelleyi. O andan itibaren her seye hazirlikliyim.

Son düzenleme:
Bu hafta biter bu dizi sonra anime izleyecem yeter bu kadar kan görmek :D

@gerilla; Duygusuz biridizi operasyonun ardından Rewind oldu. Bu onun 62618192. nicki.

@cezaalp; Game Of Throne izleyeceksen herşeye hazırlıklı olmalısın.

Hacılar bi kızla görüşüyorum yeni tanıştık falan eskiden 2-3 yıl once samimi olduğum takıldığım bi arkadaşım yani o zamanlar kardeşimdi daha sonra merhaba merhaba selamlasıyoruz hala o cocugun eski sevgilisiyle görüşüyorum 1yıl falan cıkmışlar daha 1bucuk ay once ayrılmıslar sizce ne yapmalıyım yol gösterin bana :S

Yukarı Alt