GKFC Açıldı
iyi geceler beyler. çok hastayım bu öksürük öldürecek beni.
Ailenizin doktoru here!Gerilla demiş ki:GKFC Açıldı
Yurt genelinde var 30 kisi olmus. Basimiz dertten bir turlu kurtulmuyor. Domuz gribi olani direk bizim kampusun yanindaki hastaneye getiriyorlar , yayilsa butun kampus mefta...Rewind demiş ki:Mersinde domuz gribinden ölenlerde varmış sıkıntı ya
Herkese sa
Dizi bana ilk sezondan vurdu voleyi. Bu adam bas rol olduremezler yeaa yaparken vurdular reisin kelleyi. O andan itibaren her seye hazirlikliyim.Collapse demiş ki:Daha yarım saat öncesine kadar iyiydim taa ki Game Of Thrones 3. sezon 9. bölümün finalini izleyene kadar...
Gerisini diziyi izlemeyenler okumasın.
Ya arkadaş ben bu kadar dumur eden bir dizi daha izlemedim hayatımda. Tamam şaşırtıcı ve gerçekçi olması güzel ama her seferinde seyirciyi heyacanlandırıp seyircinin istediği şeyin tam tersini olması insanı şok ediyor. 30 bölümdür iyi giden tek şey Khalesinin yükselişi ve Brand Starkın ölmemiş olması... Bunlara da sevinemiyorum çünkü her an ikisininde kafasını birisi kesecek diye her sahnede tedirginim. Arya Stark tam annesine kavuştu derken annesinin kafasını kesmeleri nedir ya?!? Hele ölen at kurt vb hayvanlara ayrı üzülüyorum. 30 bölümdür bolca meme ve kesilen kafa gördüm
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile