UnDeFeateD demiş ki:
mrfluu demiş ki:
Düğünlerden nefret ettiğimi ve hatta nalet ettiğimi daha önce söylemiş miydim?
sana katılıyorum kendi düğünüme gitmemek için evlenmeyecem :D
Ya aslında düğün yapmak istemiyorum ya :D Slow dans olacak önce damat gelini çağırırlar,bir fasulye 7.5 lira olur damat gelin gelir.Halay olur halay başı damat olur.Abi sonuçta en güzel günleri bunların bırakın otursunlar.. :D

Takımı
Besiktas
Düğünde ortaya çıkıpta oynamak kadar kötü birşey yok biri tutar zorla kaldırır diye korkuyorum makara:

Duygusuzz demiş ki:
Düğünde ortaya çıkıpta oynamak kadar kötü birşey yok biri tutar zorla kaldırır diye korkuyorum makara:

Sırf biri ortaya çıkarır diye arkadaşla çıktık tüm düğün dışarıdaydık.Bi ara pasta dağıtıldı o ara yedik tekrar geri dönüş :D Biraz soğuktu ama oynamaya tercih ederim :P

nedir bu gelenekmiş görenekmiş olayı anlam veremiyorum bu konuda tam bi batı özentisiyim bi nikah kıy pasta kes slow müzikle 2 sallan otur yerine en güzeli...

düğünmüş kına gecesiymiş takı töreniymiş yahu milletten altın toplamak için düğün yapıyorlar neymiş gelenlerde eğleniyormuş peki ne karşılığı? takı takma karşılığı.. peki sonuç? sen salona yemeğe binlerce lira para ver sonra milletin taktığı takılarla masrafları çıkart ve milete dandik bi eğlence sun... hiç yapma paraları ceplerinde kalsın dilediğince harcasınlar bunca zahmete ne gerek var?

Takımı
Besiktas
mrfluu demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:

Sırf biri ortaya çıkarır diye arkadaşla çıktık tüm düğün dışarıdaydık.Bi ara pasta dağıtıldı o ara yedik tekrar geri dönüş :D Biraz soğuktu ama oynamaya tercih ederim :P
kendi düğünümde napcam merak ediyorum olmadı dublör tutarız :lol: :twisted:

UnDeFeateD demiş ki:
nedir bu gelenekmiş görenekmiş olayı anlam veremiyorum bu konuda tam bi batı özentisiyim bi nikah kıy pasta kes slow müzikle 2 sallan otur yerine en güzeli...

düğünmüş kına gecesiymiş takı töreniymiş yahu milletten altın toplamak için düğün yapıyorlar neymiş gelenlerde eğleniyormuş peki ne karşılığı? takı takma karşılığı.. peki sonuç? sen salona yemeğe binlerce lira para ver sonra milletin taktığı takılarla masrafları çıkart ve milete dandik bi eğlence sun... hiç yapma paraları ceplerinde kalsın dilediğince harcasınlar bunca zahmete ne gerek var?
Kesinlikle katılıyorum

Duygusuzz demiş ki:
mrfluu demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:

kendi düğünümde napcam merak ediyorum olmadı dublör tutarız :lol: :twisted:
ahahah :D

Lol oynayan sevgili arkadaşlarıma...

Lolü türkçeleştirdikten sonra west heabıma gireyim dedim.Öncelikle 400 RP ve IP Boost var..Onu geçtim şu işaretlediğim oyuna bakarsanız 23 kere ölmüşüm ve kazanmışız.Ve 321 IP almışım.Özetle biraz daha oynasaymışım kesin gm oluyodum beyler.

Yukarı Alt