sene olmuş 2012 ben hala cm 03/04 oynuyorum düşün halimiLordzek demiş ki:andy murray maçını izledim izleyen varsa güzel maçtı tahmin edebilir moralimiIntensify demiş ki:Herkese merhaba ^^.Keyifler nasıl ?
senin nasıl hacı

sene olmuş 2012 ben hala cm 03/04 oynuyorum düşün halimiLordzek demiş ki:andy murray maçını izledim izleyen varsa güzel maçtı tahmin edebilir moralimiIntensify demiş ki:Herkese merhaba ^^.Keyifler nasıl ?
senin nasıl hacı
o ne desemIntensify demiş ki:sene olmuş 2012 ben hala cm 03/04 oynuyorum düşün halimiLordzek demiş ki:andy murray maçını izledim izleyen varsa güzel maçtı tahmin edebilir moralimiIntensify demiş ki:Herkese merhaba ^^.Keyifler nasıl ?
senin nasıl hacı![]()
Kolayı fazla kaçırdım miğdem ağrıyorIntensify demiş ki:Herkese merhaba ^^.Keyifler nasıl ?
iyidirDuygusuzz demiş ki:Kolayı fazla kaçırdım miğdem ağrıyorIntensify demiş ki:Herkese merhaba ^^.Keyifler nasıl ?![]()
Senin nasıl![]()
asıl kolanın mideyi ağrıtmaması lazımDuygusuzz demiş ki:Kolayı fazla kaçırdım miğdem ağrıyorIntensify demiş ki:Herkese merhaba ^^.Keyifler nasıl ?![]()
Senin nasıl![]()
2.5 litre kadar içtimLordzek demiş ki:asıl kolanın mideyi ağrıtmaması lazımDuygusuzz demiş ki:Kolayı fazla kaçırdım miğdem ağrıyorIntensify demiş ki:Herkese merhaba ^^.Keyifler nasıl ?![]()
Senin nasıl![]()
kola ilk çıktığında mide ilacıydı![]()
İNTİHAR ETMİŞSİN YAVRUM O KADAR İLAÇ İÇİLİR Mİ?!?!?!Duygusuzz demiş ki:2.5 litre kadar içtim![]()
sana katılıyorum kendi düğünüme gitmemek için evlenmeyecemmrfluu demiş ki:Düğünlerden nefret ettiğimi ve hatta nalet ettiğimi daha önce söylemiş miydim?
Ya aslında düğün yapmak istemiyorum yaUnDeFeateD demiş ki:sana katılıyorum kendi düğünüme gitmemek için evlenmeyecemmrfluu demiş ki:Düğünlerden nefret ettiğimi ve hatta nalet ettiğimi daha önce söylemiş miydim?![]()
Duygusuzz demiş ki:Düğünde ortaya çıkıpta oynamak kadar kötü birşey yok biri tutar zorla kaldırır diye korkuyorum![]()
kendi düğünümde napcam merak ediyorum olmadı dublör tutarızmrfluu demiş ki:Duygusuzz demiş ki:Düğünde ortaya çıkıpta oynamak kadar kötü birşey yok biri tutar zorla kaldırır diye korkuyorum![]()
Sırf biri ortaya çıkarır diye arkadaşla çıktık tüm düğün dışarıdaydık.Bi ara pasta dağıtıldı o ara yedik tekrar geri dönüşBiraz soğuktu ama oynamaya tercih ederim
![]()
Kesinlikle katılıyorumUnDeFeateD demiş ki:nedir bu gelenekmiş görenekmiş olayı anlam veremiyorum bu konuda tam bi batı özentisiyim bi nikah kıy pasta kes slow müzikle 2 sallan otur yerine en güzeli...
düğünmüş kına gecesiymiş takı töreniymiş yahu milletten altın toplamak için düğün yapıyorlar neymiş gelenlerde eğleniyormuş peki ne karşılığı? takı takma karşılığı.. peki sonuç? sen salona yemeğe binlerce lira para ver sonra milletin taktığı takılarla masrafları çıkart ve milete dandik bi eğlence sun... hiç yapma paraları ceplerinde kalsın dilediğince harcasınlar bunca zahmete ne gerek var?
ahahahDuygusuzz demiş ki:kendi düğünümde napcam merak ediyorum olmadı dublör tutarızmrfluu demiş ki:Duygusuzz demiş ki:Düğünde ortaya çıkıpta oynamak kadar kötü birşey yok biri tutar zorla kaldırır diye korkuyorum![]()
Sırf biri ortaya çıkarır diye arkadaşla çıktık tüm düğün dışarıdaydık.Bi ara pasta dağıtıldı o ara yedik tekrar geri dönüşBiraz soğuktu ama oynamaya tercih ederim
![]()
![]()
![]()