furkan bu yazılar 1 saat önceden kalma oyuzden bn daha seni dinlememmiştim bile bole oldu napalım nese salla o adam ceza fln alsında bnde almaya razıyım (şaka tabi
)

![]() |
ewt sonuç ne acepironeye_TR demiş ki:bnde biraz ağır konuştumda başka laf ettikleri vardı tüm mesaj kutusu onlarla kaplı olduğundan birazını silmek zorunda kaldım(ayrıca upload uzun sürdüğündne hepsini upload edemiyorum sorry)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Heh dostum beni funclub' a üye yap (:LoneLyWaLker demiş ki:Metalmilita aynı şehirdeyiz sanırsam :)
msn e gelsene sen bi :evil:ironeye_TR demiş ki:
10 dakka sonra gelirim şu anda acil bi işim çıktı (bu arada eski izamn daha bi şirindi yaw ztn büyük ihtimalle kabul edilmezblackrain demiş ki:msn e gelsene sen bi :evil:ironeye_TR demiş ki:
Çift çar açık o bölümde çok kasıyo :S.Ticket bitsin alacam :)MetalMilitia demiş ki:Heh dostum beni funclub' a üye yap (:LoneLyWaLker demiş ki:Metalmilita aynı şehirdeyiz sanırsam :)
Edilir veya edilmez şu anda hazır değilim... Bir İnsan kendini hazır hissetmeden böyle birşeye kalkışınca gözünün önüne bir perde iniyor... Herzaman o perdeyi kaldıramıyorum ne yazıkki bir abim yardımcı oldu...ironeye_TR demiş ki:10 dakka sonra gelirim şu anda acil bi işim çıktı (bu arada eski izamn daha bi şirindi yaw ztn büyük ihtimalle kabul edilmez)
Hehe sana mutlu yatışlarironeye_TR demiş ki:beyler bn bi yarım saat isroda takılıcam yine charı %2 kasıp eşşek cennetini boylarım heralde ztn çok zor kasılıyo![]()